keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Syntymähumala eritoten...

Varttii vaille kuus lähin korsulta lahjasatuloimaa reiluksi puoleksi tunniksi normisatsin. Sittehä oli yheltätoista fysiatrinnan luona miittinki. Täytyy kyllä sanoa, että eilisten kotiläksyjen jälkeen oli jo melko hakattu olotila etenkin reisien eri puolilla ja pakaroijen aluveella.

Alkulämmittely tehtii sähköllä ja sitte alettii tositoimiin. Tunnin jälkeen, ja etenki loppuvartin aikana ei Uuno muistannu ees hengittää senverta nuo nelssonit ja lukot kyllä puri ja jalat jo Uunollakin oli oikenemaan päin. Lisää tuli vielä pari uutta kotiläksyä....heh-heh, nyt alkaa olla "melkosen vaihetelevaa" tää Uunon reeninki. Lisäksi vielä Uuno joutu myöntymään pitkin hampain ja venyvin naamoin, että ei nyt tän "kuurin" aikana juoksuaskelia ota, vaan viikko-pari tehää vaan korvaavia reenejä, pyörän selkään saapi könytä, jos kotiläksyjen jälkee vielä listo kestää lahjasatulalla.

Tänää iltana ei kyllä haluttannu satulointi. Oli vaikijaa ja vaivalloista nuihin umpisolmuloihin tosi kippeillä jäsenillä itteesä yritellä. Jos mie tällä konstilla saan homman kuntoon, ni lupaan nuo liikkeet kyllä jättää pysyväiseen settiini, niin kauan kun terveyttä riittää nijen tekoon. Tuntuvat olevan erittäin tehokkaan tuntusia. Tuo väkevähkö lääkitys tietysti hillihtee myös ylimääräsiä kipuja pikkusen ja syntymähumala eritoten.....Nyt hetekalle....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti