torstai 4. lokakuuta 2012

Edelleen hiljasta

Glyyvari on jatkannu tulvimista ja kovasti on sieltä kamaa ulostautunnu. Luulisi kohta jo helpottavan. Useampi ilta on männy tän tietsikan nypläyksen kanssa, kun ei oikeen tiije mitä mistäki näppylästä tapahtuu, ni kovasti on vaan kokeiltava. Tänää en kyllä säätele enää mitään muuta kun itteni kohta hetekalle. Senverta tää joutenolo nyt väsyttää.

Kyllähän tää Bloggeri on selkeesti parempi kun tuo Vuodatuksen antiikkikapine. Paljon selkeempi, monitoimisempi ja helpompi käyttää. Tuntu tuossa loppuvaiheessa, että Vuodatuksella ei oo haluja tai tarpeeksi resursseja pijellä tuota masiinaa ennää voimissaan. Viikkotolkulla ei tuntunnu tapahtuvan mitään etenemistä tössimisten korjaamiseksi.   Pestyjä rättejä on nyt hetekan pääline täynnä, ja ne pitäs vielä jaksaa viikkailla ja viritellä kaappiin. Sitte on tän päivän ja illan toimet toimiteltu.

Liikuntarintamalla on edelleen hiljasta. Alkuun meinasin Vantaalle lähtijä puolikasta vielä yrittämään, mutta nyt oon senkin suhteen tullu toisiin ajatuksiin. Ketarat ja lenssu on saatava selätettyä ja sitte vasta aletaa remuvammaa tennarien ja muijen vekottimien kanssa tosissaan.

Tältä illalta nyt lopettelen nää turinat ja jatkeskelen tuon nokan ja sieltä tulvivan eritteen kanssa turisemista.....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti