torstai 25. lokakuuta 2012

Lailline kusetus kunniassa

Uunon mieliohjelmiahan töllöstä on Uutiset ja erilaiset asiaohjelmat. On kuitenki ollu selvää miulle itelle, että oon kysseisille ohjelmalajeille kovasti allerginen ja viimevuosina allergiset reaktiot on vaan lissääntynny. Lähes joka lähetyksen jälkee ottasuonet pullottaa ja päässä kihisee, eikä tän illan suosikkiohjelma poikkeusta siinä suhteessa tekassu.

Kyseessähän oli tällä kertaa tuo D-vitaaminipurnukkajupakka, joka sai miut taas manailemmaa ja perintönä vissiin tuolta äitin puolelta Hurtanmaalta saadut ottasuonet alko myös ohimoilla pullottamaa ja läges irtaantummaa tuosta kaljuuntuneesta lahoavasta kallostani. Isukki sai miut vakuuttuneeksi joskus remmisoussinki voimalla, että varastaa ei saa eikä kannata, ja jos niin tekkee, siitä joutuu tanssimaan kalteritangova, jos kiinne jääpi ja aina siitä kiinne jääpi. Nykyaikana tuo homma ei paikkaansa pijä, ja siitä ei taija suurempia seurata, jos sen "laillisesti" tekkee.

Vissiin tuo D-vitamiinipurnukkabisnes on jotenki lailla suojattu vai mikä on vikana jos purnukoijen sisällöstä vastaavat tahot pälkähästä pääsee pelkästään sillä, että vajaasisältöset kipot vejetää vaan markkinoilta pois, eikä mitää muuta seuraamusta siitä tule. Kaikki kauppamiehetkään ei sitä poisvetova edes tunnu tekevän, vaikka tietäävät, että vitaamiinilöitä ei purkeissa tarvittavaa ja ilmotettua määrää oo. Luulisi, että noilla purnukkabisnesten tekijöillä on tarkat mittalaitteet ja punnukset, joilla ne laittaa pikkupurkkeihin oikijan ja ilmotetun määrän tavaraa. Nyttehän ei silleen oo käynny, vaan tavaraa on tullu toimitettuva nassakoihin liijan vähän ja osa purnukoista on myyty tykkenään ilman ilmotettua kamaa.

Kyllä ennne "hyvään aikaan" ku hiekkaa tai paskaa ostettii vaikkapa kolme kuormaa ja pottuja kolme kappaa, ja toimitettii van yks tai ei yhtään ja maksu oli toimitettu laillisesti, siitä alko välittömästi "täyshoito" ja tangon valssaaminen kivisessä ja jäykillä verhoilla varustetussa mörskässä. Nykysin on kaikennäkönen valehtelemine ja laillinen kusetus kunniassa.....taijan yritellä iteki muuttuva nykyaikaseksi ihmiseksi .



3 kommenttia:

  1. Rupes ohimossa sykkimään täälläkin päin, varsinkin kun harrastuksiini kuuluu tuon D-vitamiinin yletön syöminen. Ommaa purnukkaa en löytänyt tutkittujen listasta, mutta toivon tarkempaa syyniä ja tutkimuksia lissää ettei meitä hyväuskoisia pohjolan poikia ennää enempää kuseteta ja maksateta peräti tyhjästä. Tervata pitäs nuo häppeilemättömät huijarit. Ite en taitas iletä tuollasta temppua tehhä.

    VastaaPoista
  2. Ihmettelen muuten kauheasti että Uuno on ruvennut kalastelemaan jukijoita julkaisemalla pornokuvia sivullaa. Hyi.
    Juksu

    VastaaPoista
  3. Jep, Totta puhut Sami...mitenköhän noijen muijen myytyjen purnukoijen sisällön kanssa sitte on? Herää iso kysymys ja tutkia pitäsi enempi.

    Juu, kieltämät pikkusen härskimmän puoleinen kuva oli, mutta se sopi miun kuvakokoelmista parheiten eilisiin (ja tänpäivässiinki) viiliksiini.

    VastaaPoista