keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Kaksreikäsestä näppylästä

Mukavassa etukenossa päristeltiin koko päivä. Hyvä ettei nokilleen vienny, niin mahtava oli keno. Harvon on hyvijä viiliksiä nykysin, mutta eilen alkannu kenotus sai tänään myös jetketta.

Viimeviikolla alkannu lenssu vielä vaivaa pikkusen, mutta sekään ei etuunkenottamistani estelly. Suurin lenssusta koituva haitta on tällä hetkelleä tuo ylänupin naamatauluosion keskellä könöttävästä kaksreikäsestä näppylästä tulviva räkä. Tulvan ennustan loppuvan parin päivän päästä, jos miun aikasemmat ko. aihetta koskevat merkinnät tällä kertaa paikkansa pitävät. Normaali tauvin kiertokulku on miulla semmonen, että kolmisen päivää on kurkku ekaks kipijä ja sitte suunnilleen saman ajan tuo kaksreikänen näppylä tulvii.

Buranapurkkia oon herisytelly kolmesti päivässä ja työmaakoppisessijon aikana päivisin välillä nyrkkijäni ikkunasta omaa ja kanssakärsijöijen elämää helpottaakseni. Siinäkin kuulemani mukaan oon onnistunnu, ainakin joskus. Purkin sisältö on normaalija apteekkikamaa eli neljäsatasta, jonka saapi ilman jääkärin kirjailemaa lankettija. Niitähän voipi sitte roplata kukin tarpeen ja vaivansa mukkaan, mutta mie noihin roplauksiin en ylleensä kyllä ensimmäisenä ryhy, mutta nyt aattelin ryhtyä. Saapi nähä onko tästä mittään hyötyä tai haittaa noihin omiin lommotuksiini?

Nytte mie lopettelen nää asiattomat jorinat ja hyökkään tuonne kyökin puolelle valmistelemaan muonitusta. Talossa ei taija olla muuta ku kaalia ja vettä, ja niistä pitäs itelle keitellä jonkinsortin Curmee-aterija. Vähän vaikiaksi männee, mut etukenossa jatketaan ja väkevästi.........




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti