tiistai 2. lokakuuta 2012

Mahtava iltapäivän sessijo

Perhana oli mahtava iltapäivän sessijo siellä hortonoomin tykönä, kun niitä magneetilla otettuja lumpijokuvijen lausuntoja suomenneltiin. Mie olin varttitunnin etuajassa jo lukemassa lehtijä hortonoomin oven kuppeessa. Se otti Uunon sissään melkeen heti, eli oli reilusti etuajassa, mikä on kysseisissä laitoksissa erityisen harvinaista ja hyvinki tuntu posetiiviselta näin jälkeenkipäin vuntsittuna.

Hortonoomi räppäsi Uunolle oikeen käsipäivää ja sen suu oli kovasti marnissa. Mie sitä pikkusen ihmettelin, mistä nyt puhaltelee? Miehän olin melkonen tappijomieliala päällä ja niskat kyömyssä ollu jo pitkän aikaa tän polvihomman takija. Aluksi, enneku hortonoomi kerkisi mittää isommin aiheesta sepustella, mie lätkäsin omat kortit pöytää heti, ja julkasin, jotta eilen alotin rouskutella ihan omaehtosesti, ilman minkään instanssin kehotteita ja suosituksia ja ihan omin lupineni Buranoita erinäisten vaivaantumisijeni takija. Se ei siitä ollu moksiskaan, vaan sano, että ihan hyvä juttu ja naamatulun marni pysy edelleen päällänsä.

Sitte se jatko taulu edelleen isossa marnissa, että tämmösiä lumpijokuvia miun ikäseltä pojalta harvon näkkee. Hortonoomi oli ite vuotta minnuu vanhempi. Minnuu alko jo vähän hirvittää koko homma. Tämmöseen keskusteluun en ollu varautunnu ensinkään. Sitte käytii lävihte koko vain 20 sanaa käsittävä lausunto ja loppukaneettina oli, että kipu on lihas/jänneperäistä, eikä täten oo mittään isompija remontteja tulossa eikä muutakaan estettä Uunon liikehtimiselle, vaikkapa jalkapelillä!!! Perhanan-perhana!!! Uuno tuuuletteli ja hypähteli hetkosen katon ja lattijan välillä, eikä meinannu perseellänsä penkissä ennää pysyvä. Ei puhettakaan, että oisin itkuun pillahtannu ja juoksuun sännänny lähimmän oven oletettuun sijaintisuuntaan, niinku ennakkoon olin ajatellu käyvän. Hemmetin hieno iltapäivä, eikä tätä iltaa eikä ehkä Uunookaan ennää tänään mikkään kumollen enää saa.

No pikkusen kyllä Uunova ihmetyttää tuon neljä vuotta sitten samasta polvesta magneetilla otetun kuvan lausunnon ja tän uuven lausunn erot? Siinä v. 2008 annetussa lausunnossa oli 120 visssiinki hepreankielistä sanaa ja antaja oli Ratiologian erikoisjääkäri. Tässä uuvessa oli tuo ellämainittu 20 sanaa ja lausunnon antaja oli pelkkä Ratijologi. Uusi lausunto oli tarkalleen tämmönen:

"Polvinivelessä ei nesteylimäärää ole. Menskit, kollateraalit, ratinakulumit ja ristisiteet ehjät. Rustoiset nivelpinnat säännölliset. Ei patologista hohkaluuödemiä. Quatriceps insertiossa vähän Signaalilisää". 

Parin päivän Buranarouskuttelu ei oo vielä kyllä tuota kipua polvesta poistannu ja jatkan ilman muuta tän homman loppuun eli viikon verran rouskutan. Harkihen kyllä parin viikon mittasta juoksutonta pätkää, mutta saapi nähä? Kohta voipi alotella juoksentelemaan Torren ja Cartagenan kuvat jo silmissä. Mukava oli tänään olla täällä risukasassa, johon aurinko paistelee varmaan ainaki koko tän illan...

7 kommenttia:

  1. No niin terveen paperit on saatu, hienoa. Nyt ei tarvitse kun löytää poppamies joka kertoo mikä sen kivun aiheuttaa, ja millä se korjataan. Kun pitelet huilia niin muista että täällä hämärässä lenkit pitenee ja hetkittäin voisi tulla punainen kortti kävelykisasta, jos oikeen temmon menemään.

    VastaaPoista
  2. Jep, oikeessa oot Asko, pelkillä terveenkään papereilla ei kirmailla poluilla eikä teilläkään. Kokonaan terveen papereita miulla ei oo kyllä mahiksia saaha ikänä tuon latvalahon takia...heh. Hyvä ja mukavaa, että sie jo kuntoudut. Meinasin ite jossakin vaiheessa tuonne Vantaalle lähteä, mutta nyt koitan saaha vasurin kuntoon, jotta pääsisi sitte valmistautumaan tuonne etelän "rahakisoihin". Kotia myös terveisijä!

    VastaaPoista
  3. Hyvä hommahan se jos terveydestä kipua tulee, huomaapahan että on terve..
    Minäkin sain kerran terveen paperit,
    Täytin 40 vuotta ja lääkärin todistus tarvittiin ajokortin säilymistä varten.
    Lekuri oli laittanut kruksin kohtaan "kuulee puheen ja ymmärtää"
    On muuten paperit vieläkin tallessa, tiukan paikan tullen olen räväyttänyt pöytään mustaa valkoisella niin johan on selvennyt ymmärrykset.

    VastaaPoista
  4. On muuten vaikea ymmärtää noita varmistuskirjain koukeroita, kommenttia lähettäessä, vaikka on paperitkin ymmärtämisestä.

    VastaaPoista
  5. Harvalla niitä terveen papereita kyllä ihan painetuksi saatuna kyllä on. Ksnnattaa semmoset pitää hyvin tallessa ja ota ihmeessä sinne Torreenki mukaan...Varmasti tarvitaan! Joo koukeroita kyllä saapi arvailla usempaan kertaan, mutta onneksi antaa uuvet jos ei selvää ekoista saa. Etunahan kyllä on, että jääpi tuo Vuodatusta vaivaava päivittäinen, vääränkielisten kymmenien roskapostien tulo ainakin pois. Olihan sielläkin muistaakseni mahdollisuus tähän "koukerovarmistukseen"...Terveisijä jänkhälle! Sie oot taas melko aikaseen aamukahvin keitossa...heh?

    VastaaPoista
  6. Hemmetin hieno homma!
    Isommat krempat ku tuppaa aina uusimaa eikä ne aina ees parane.

    Oikee hieno homma, on on..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä!!! Tosi mukavalta tuntuu, kun siellä ei mitään luuvaurioita eikä muuta hankalasti korjattavaa kulumista pitäs ainakaan olla? Pikkusen kyllä kummastuttaa noiden lausuntojen suuri ero toisiinsa nähden?

      Poista