perjantai 16. tammikuuta 2015

Lätsänpuutetta


Toissapäivänä käin taas kinkkailemassa tuolla La Matan suunnilla. Alkupäässä siinä oli muitaki Caffilaisia rantalenkkiänsä lopettelemassa. Uuno valitteli lätsänpuutetta, kun pariki kipaletta lätsiä oli hävinny parempaan talteen siinä murtojupakassa.



Mikko nykäsi yhen sopivasti sisäänajetun Uunon kättee, ja nyt kelpaa kisoissa vetää lätsä auringon ja hien suojaksi, jos semmonen keli kohille osuu.


Mörskälle tuli vähän nuoriso-osastoo kyläilemään, ja isukkija kattomaan, ja kämpässä oleskelijoijen keski-ikä romahti lähes puoleen aikasemmasta, josta pittää olla tyytyväinen.


Tänää aamulla käin muutaman kilsan tossujen kanssa nilkuttamassa, ja Torren markkinasouvin jälkeen passista kopijoita otattelemassa "kylällä".


Nytte on vattanahka kovasti tiukalla, ku käytii kiinanmiehen ravitsemusliikkeessä ruumiin ravintoo nauttimassa.


Henki on hyvä Uunolla nyt päällä, ja hetekka alla.....

4 kommenttia:

  1. Mikä,,,mikä maksaa kun ei tietoja dinarijahdista tule sivuille???
    Aiheutaako dinarit uutukaisen keulan kääntämistä kohden Santa Polaa ja hillitöntä veivaamista, vai selviytyykö puolellakymmenellä pankissa käynnillä???

    Lujaa kärki on juossut vain niukasti päälle tuntiin, naisten nopeinkin 1.11 aikoihin.
    Hyvä realiaikainen seuranta olisi nettisivuilla, mutta kun puuttuu teidän dorsaili numerot täytynee viellä vähänaikaa odotella tuloksia.

    VastaaPoista
  2. P..kun missasin tuosta realiaikaiselta filmiltä uunon maaliintulon.
    Kelihän näyttää olevan aurinkoinen, eikä tarvi vesisateessa ,,, niinkun viimevuona

    VastaaPoista
  3. Hyvä Jukka 1.31.30 riitti 5 sijaan.
    Meikäläisen sarja voitettiin ajalla 1.32.17, olis ollut mukava olla dinarijahdissa.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Olli....mukavasti kulki juoksu....ihan en loppuun asti päässy...keskivauhti oli sama ku viime vuonna....siulla ois ollu hyvä sauma taas keulille, ja oltasiin päästy Karin kanssa lounastamaan Santa Polaan....heh....huikoo nyt vähäse....tuloksethan sie löysit nopeesti.

    VastaaPoista