torstai 1. tammikuuta 2015

Etuisku

Miehän oon tän lyhkäsen elämäni aikana kohannu useita takaiskuja, mutta tänään tuli vaihteeksi etuisku. Isku kohistu tuohon oikijan jalan sääriluuhun ja siintä tällistä oli seurauksena se, että jalka oli kokonaan käyttökelvoton pikku pätkän.


Käi nimittäi sillee, että kolmen ja puolen tunnin aamu-unista huolimatta lähin pyörälenkille. Sotkin Guardamarin majakalle ja takatullessa ku ketjut pyöri vielä ihan mukavasti, aattelin että kierrän vielä tuolta La Matan puoleisen suolajärven ympäri mörskälle. Sitte tuosta Tuulimyllypuiston ohitte ajelin ja vähän ennen Carlosia ku tie on kapija ja kovasti pörräsi autoja jouvuin hyppyyttämään Uutukaisen jalkakäytävälle. No siinä oikija jalka lipesi polkimelta ja vasurijalka pyöräytti täyvellä painolla sen alta livenneen polkimen oikijan jalan sääriluuhun....kirosin katkerasti ja hetken jo siinä manailun lomassa luulin että nyt tuli luuvaurio, mutta kyl se sitte muutaman satasen jälkeen alko pelittämään...


Pitäs jo kuusykkösen pysytellä tukevammalla kamaralla ja pelkästään vaskasuorassa asennossa hetekalla ni välttysi tän lajin ruhjeilta ja lisäkolotuksilta...

2 kommenttia:

  1. Kyllä myö jo uskotaan ja on annettu periskin että oot nopiampi kintuistas, niin ettei sinun toinna nuilla kolhuilla ruveta tasotusta jakamaan ;)

    VastaaPoista
  2. Oikeen mukava kuulla, että äitin lisäksi joku vielä Uunooki uskoo...heh...ei siinä käynny kuinkaan. Luun etupuoli on lommonen, mut ei se nilkuttamista haittaa yhtään.

    VastaaPoista