keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Superlatiivimuodoissa

Miulle jäi jotenki tästä viime viikonlopun kuvasta semmone vaikutelma, että Retu ois ollu Aimoo nopijampi.....heh....vaikka niin ei kuitenkaan tulosten mukkaan asia ollu....onnee siitä huolimati molemmille!

Eilen aamulla lähin pyörällä sotkemaan tuonne Guardamarin suunnalle, kun tästä roskiselta on sinne suuntaan varsin helppo sihtailla niin pyörällä ku jalkapelilläki.

Guardamarissa koukkasin rantakuppiloijen etupuolelta, ja sitte jatkoin majakan suunnille. Siinä pitkän palmupuistikkosuoran alkupäässä oli pari nuorta kaveria kävelypelillä kävelyvetoja hiittailemassa....toinen veteli ja toinen oli kellottamassa.

Mie kuitenki jatkoin majakan kisuliinejä moikkaamaan, ja kiersin kertaalleen punasen ja vanhan minimajakan ympäri. Sitte lähin tulemaan takasin. Vanha hölöttäjä, kun luonteeltani oon, toppasin ajanottajan kanssa juttusille, kun siihen suoran toiseen päähän kerkisin. Pojat oli Norjasta Bergenistä, ja ovat muutaman viikon reenipätkällä täällä ja assuuvat La Matassa. Toinen pojista vaan nykysin kilpaa kävelee.

Sittehän siihe pölähti jo enttuuvestaan Uunon tietämä epsanjalaine Manolo. Manoloki oli suoralla vetoja tikkaamassa jalkapelillä. Juteltii siinä monet mutkat ja kisat, ja Guardamarin Vesaki siinä mainittiin. Samane "nuorukaine" paineli viime vuonna Uunon ohitte Santa Polan puolikkaalla jossakin 19km:n kohilla, vaikka Uunonki juoksu sillon mäni nappiin......

Pojat jäi siihe vielä hiittailemaan hikisinä, Manolo mäni jalkojaan liottelemaan Euroopan ja Afrikan välissä olevaan mereen, ja mie jatkoin mielenvikasena sotkemistani vaihevikasella Uutukaisella Guardamarin keskustaan.....siellä käin nyt taas yhen sanan kielikurssilla kaupassa.....homma oli nyt n. Kymmenen kertaa halvempi ku toissapäivänen, ja oheistuotteina sain nyt banaanin ja vettä....ja sana, jonka opin oli "voimakkain" eli "El mas Fuerte".... sama systeemi lienee kyttökelpone muissaki superlatiivimuodoissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti