lauantai 24. tammikuuta 2015

Naama marnilla


Ei meinaa uni nyt taas Uunon silmiin joutaa millään. Oon kattonnu uutiset etu- ja takaperin, oon lukennu, oon laskennu...lampaita, hevosia ja lehmiä...ei mikään auta.

Kohta on ruvettava iltakahvin keittoon ja sitte valvomaan oikeen urakalla...

Aamulla vetelin kättelyssä vähän ripijämmällä tahilla VeeÄllää tuonne Remecan, Lidlin ja Aromatica- puiston suunnille. Välillä pikku pätkä kävellen. Juostu matka oli reilut 3km, keskivauhilla 4:26.

Sitte tulin Parisin alamäkee vähän pitempiä pätkiä kilsan verran keskivauhilla 4:04. Lopuksi puoli kilsaa palauttavaa hölkkää, sekin mäni kyllä ripijällä alle 5minuutin keskivauhilla...no menköön.

Uuvella Uutukaisella päristelin kokeeksi Zarikolle suutani soittelemaan, ja käytii sitte kakkosmörskääki kattomassa. Hauvisreenit nyt loppu...vaihteet vaihtu liukkaasti, ja ottasuonetki pysytteli ottanahkan alla ihan lituskana.

Vikkonlopun kympin kisassa pitäs ilman muuta päästä alle 4:05 keskivauhin, mielummin alle 4:00, jotta naamansa marnille sais....

Voi olla, ettei saa...

(jos nyt ihan totuuvessa pysytään, ni kyl miulla tuo naamataulu aika marnilla täällä on koko ajan, kun tykkään hölötellä ihmisten, ja eläintenki kanssa)

2 kommenttia:

  1. Vaatisko se tuolla uudella uutukaisella pitemmän pyöräilylenkin tekoa, viikonlopun kisan jälkeen.
    Raukase mukavasti sellainen 60-80 kilometrin pyöräily, kun alle aamusella aurinkon nousun aikaan juoksee alle parikymppiä.

    VastaaPoista
  2. Sen se taitasi vaatia....ketuille tää yö kyllä mäni....no ei auta ku keitellä lissää kahvija.....ja ootella päivän nousemista....

    VastaaPoista