tiistai 6. tammikuuta 2015

Laulumies ja laulu-uuno

Homma mäni nyt "pillerin " pyöritykseksi Uunolla tuon rosmoilun takia. Ollilta onneksi saan lainaksi tuon "pillerin", eli tapletin, kun oma hipelöintiväline rosmottiin. Nyt pysyy sähköposti hengissä, vaikka kyllä eilen illalla laulettiin yhteislauluna usijampiki "riemulaulu", ku tätä sähköllä toimivaa postija yriteltii henkiin saatella, vaikka tässä kämpässä ei asu ainootakaan laulumiestä eikä yhtään laulu-uunookaan. Saatiin kuitenki yön kynnyksellä homma pelittämään.

Varmaan kaikki Torren miliisi-ja muutki laitokset on koluttu läpi, mut tulokset on ollu aika ohkasija. Huomenissa ehkä uuteen hyökkäykseen asijoijen paremmalle tolalle saamiseksi. Uunollahan ei kiirettä ole, ku mie oon eläkkeellä nykysin. Ja kyl miulla jo kytee ajatus Uutukaisen varustamisesta siihen kuntoon, että sillä pääsis tuonne Callosa de Seguraan saakka, kun siellä on asioijen selvitys pahasti vielä kesken. Takasin sen selvittelyn jälkeen kyllä pääsis miliisikyyvillä ainakin Torren laitoksen sisätiloihin asti. Sieltä ulospääsyyn pitäs kyl sitte varata pitempi aika....voi olla, että muutama kisakin väliin jääpi, ja kotijalähtö venähtää kesän puolelle?

No katotaa huomenna miten asiat kehittyy.....Uutukaisen rengas on jo paikatttu ja kettingit rasvattu ja isompaa reppua etsiskellään varastetun tilalle. Pyöräilyhenkee ei kohotella enää tarvii. Se on ihan ylätapissa jo muutenki. Rengashan poksahti eilen, ku takatukka suorana lasettelin pitkin Avenida de Pariisin alamäkee pimmeessä illassa, ja rautatappi suhahti renkaan sissään kesken kiivaimman kirmaamisen. Ei tarvinnu mietiskellä sitä, että rupeenko pumppaamaan, ku tappi sojotti kahesta kohtaa renkaasta ulos. Lenkkivehkeet ja voittosuolapussin otan reppuun evääksi, ihan siltä varalta, että hommassa mänee usijampi viikko ajaksi kutsutulla asijalla ilmastuna. Tuon asijan merkitys miulle muuttuu entistä merkityksettömämmäksi, ja terveyven merkitys vaan kasvaa ja kasvaa...

2 kommenttia:

  1. No voihan vietävä! Lueskelin juuri tuota maanantain juttua, harmin paikka. Jospa paikalliset kilpaveikot yrittävät selvittää mistä se teitin ylivoima johtuu? Jos vaikka selitystä haettiin auton pakaaseista, eväistä, juoksuvarusteista? Tutkimus tekaistiin näyttämään ryöstöltä ottamalla mukaan juoksun kannalta vähemmän tärkeitäkin varusteita ... Ei muuta kuin nokka pystyyn ja kohti uusia seikkailuja! Ja onnittelut kovista sijoituksista!

    VastaaPoista
  2. Joopa...onhan tuotaki jo ooteltu meijänkikohalle sattuvaksi, ja nytte se osu, ja aika kipijästi, mut eipä tuolle minkään maha....jossitellahan aina voi, mut ei se auta yhtään...heh...kiitos kanustuksista...juoksu kyllä maitto ihan mukavasti, ja viimetalven aika petrautu....nuoleskellaa haavojamme ja postimerkkejä muutama päivä, ja sitte entistä ehompina remmin jatkeeksi taas takasin.

    VastaaPoista