lauantai 31. tammikuuta 2015

Sisuskumialue

Kattelin tuossa huomisen säätietoja. Mukava juoksuilma on tulossa. Lämpötila +11 ja tuulta 29km/h ja puuskissa 61km/h. Perslantijassa käytössä olevissa yksiköissä 8m/s ja 17m/s puuskissa.

Ainutta lippalätsää ei nyt mukaan tarvi ottaa... Se ei päässä tuosss viimassa kyllä pysy. Eikä tarvis omaa harvenevaa tukkaakaan. Sehän ei oo päässä pysynny pienemmissäkään viimoissa, vaan lakikohan "sisuskumialue" laajenee joka vuos lissää.

Huomenna voi tämmösen vajaa kolkytäkilosen olla vaikeeta maaliin asti yltää, jos yhessäki kohtaa tuo vastatuuli pääsee puhaltamaan nokkaa vasten.

Tuommosessa myötätuulessa tuskin tarvii tennareita maahan asti yritellä. Eiköhän siinä riitä ku vaan käsillä ohjailee pikkusen, ja toivoo, ettei äkkimutkia oo koko reitillä.

Ilmassaki on todennäkösesti muutakin romua, kun vaan "suuren urheilujuhlan tuntua".

4 kommenttia:

  1. Olikos siellä kisoissa alettu ihan sopupeliä harrastelemaan, kun niin nipussa oli maaliin tultu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oikeen usko...? Omalta kohalta ei ainakaan semmosta harrastettu. Mikko ja Retu paineli ku junat siihen pirummoiseen vastatuuleenki...illemmalla lissä...

      Poista
    2. Tasaista oli tosiaan. Retu ja Mikko olivat omiaan kovaan vastatuuleen. Mutta muutenkin heiltä erittäin hyvä suoritus ja merkki nousevasta kunnosta.

      Poista
  2. Joo...kyllä se "nuoriso-osasto" on vahvassa nousussa....kovasti oli kyllä tasasta..mahtava oli päivä muutenki ja mukava reissu. Kiitokset myös sinne!

    VastaaPoista