sunnuntai 24. marraskuuta 2019

IX 5K y 10K Los Montesinos. Contra las Violencias Machistas. 24.11.2019

Paljon oli juoksijoita ja kannustajia täälläkin.

Tänää oli sitte lähikylässä, Los Montesinosissa mahollisuus juosta 10km tai 5km kilpaa, eikä mörskän eläjät tilaisuutta jättänny käyttämättä.

Ilmottautumiset oli jo hyvissä ajoin tehty, jotta ei mukavasta kisasta ukkopuolelle jäätäsi. Siellähän oli muistaakseni myös osanottokatto voimassa?

Jore tarjosi autokyytiä kisapaikalle, ja Uunolle ei ainakaan oo vielä niin "veriin" männy tuo patarautapyörällä kisapaikalle kankeilu, että sinne ois aina pyörällä mäntävä, eikä vissin kämppis-Olallakaan? Leukoja myö kyl keretää vielä vapisuttaa vilposessa kankeilussa vielä talven aikana myöhemminkin, jos se alkaa kiinnostamaan.

Niinpä otettii kyytitarjous vastaan ilomielin, ja kökittiin roskiksella sovittuna aikana, ja ripeästi päästiin tuo kympin matka Los Montesiinosiin.

Meille kellekään ei nyt ihan passeleita sarjoja ollu tarjolla mutta siintä myö "viis veisattii", ja mukaan lähettiin, kun kisapaikka on niin lähellä, ja osanottomaksu oli vaan 5€!

Torsaalitupa

Torsaalit jonoteltii kiltisti täyvessä kunnantalon eteisaulassa, ja autolle vaihtamaa kisaretonkit ylle. Varustushan oli shortsit ja rinkkapaita, ja lippalätsänki jätin nyt pois kovan tuuliennusteen takia, enkä tilalle laittannu "rättiäkään", kun tarkeni, ja luvassa auringonpaistetta.

Lähtö oli muutaman minuutin myöhässä, mutta eipä haitannu. Lähettii yks kortteli loivaan ylämäkeen. Ola paineli Uunon ohitte alkurynnistyksessä. Muutaman korttelin jälkeen alko loivahko alamäkiosuus rantaan, ja mie mänin Olan ohitte rannan tuntumassa. Ola kyl sitte sen "kuittasi" ennen kylälle tuloa, mut en kuitenkaan jäänny paljoo, ja rako pysytteli n. 5-10 metrissä.

Toisella kierroksella rantapätkällä Ola joutu vastatuuleen "vetohommiin", ja mie pääsin peesiin, mutta vaan hetkeksi. Kylälle ku taas noustiin ja alko tasamaa/alamäki pätkät, rako taas alko metri metriltä kasvamaan.

Ennen lähtöö...

Lopussa sain ehkä jonkun metrin kiinni, ja eroo oli 4s:n verran. Ola oli M50-sarjassa 17. ja Uuno 18. Hanne oli sarjassaan sijalla 6.

Maalissa sitte elpymisaluveella oli heimolaisia lisää. Vanha kilpakumppani kymmenien vuosien takaa oli myös kisaan osallistunut. Pariskunta Lasse ei ihan kilpamielellä enää kisaile. Mukava oli kuitenki rutista hetkonen. Pariskunta Norberto juoksi nyt vitosen kisan, kun eilen oli myös juostu toisaalla. Toinenki  "heimolaispariskunta" osallistu kisaan.

Olis tuon keskipäivän voinnu huonommallaki tavalla ohitte pärähyttää...niin mie ainaki mietiskelen. Kiitokset kyydeistä ja mukavista jutuista mukana olleille!

Toivottelee Uuno!

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.




2 kommenttia:

  1. Kyllä tuo peesiapu varmasti auttaa. Teillä ollut mukava päivä; hyvä niin. Terveisiä myös kämppäkaveriile.

    VastaaPoista
  2. Auttohan se, ilmanmuuta. Ja mukava tapahtuma, ja hyvät tarjoilut...heh...ja mukavat jutut. Terveisii sinne takasin kans!

    VastaaPoista