torstai 28. marraskuuta 2019

Baarien Mikot ja Miinat

Lopsuttelin tänää pitkin rantaa pitkät siivut. Kaukana on kuvanki mukaan Torreviejan keskusta, ja sen keskustan kerrostalomörskät.

Siivutteluni ääripiste oli tuolla Punta Primassa. Kätevää oli lähtee kävelemään, ja välillä vähän ottaa juoksunki tapasia askeleita. Siinä mäni käytännössä koko lämpönen keskipäivän seutu.

Kahville toppasin Kahvillassa, ja siitä jatkoin Lokoselle rannalle, ja edelleen keskustaan. Kurasen rannan kohilla en rantapaanaa pitkin männy, vaan paria korttelia ylempänä, kun oli hiki ykäkanttiin pukeutuneella.

Vuokravirman konttorilla käin jutustelemassa suurimmaksi osaksi potaskaa, ja siitä jatkoin edelleen rantaa pitkin etelän suuntaan. Ennen Dialprixin kauppaa mänin ihan rantaan, kun siellä on rantaviivan tuntumassa kävelypolku.

Suuta jo kuivasi melko lailla, kun tuo miun mukana ollu juomafingerpori ei ollu minikokoa suurempi, ja alkuperäne ajatuski kontailun kestosta oli vähä lyhyempi, kuin mitä ite toteutus oli. Nautilus restaurantin kohilla taistelin vielä itteni irti juottolan vetovoiman piiristä, mutta jano ja Braseria Las Olaksen vetovoima oli liijan suuri kapijaharteiselle Uunolle, ja poikkesin hikipäissänni terassille. Espanjalainen BaariMiina otti tilauksen vastaan, ja sain luvan kysyttyäni männä tankilliseni kanssa ulkopöytään sitä kurnuttelemaan.

Tankillinen ja fingerporillinen

Tankillisen jälkeen suuntasin 332:n varteen, ja suorinta tietä Tuulimyllypuiston ja Carlosin ohitte Pariisin Aveniidalle. Pikku venymissatsin köin kuitenki tekemässä perinneulkoilmasalillani.

Uunoilusali

Poikkesin myös kahville Bulacan restaurantiin, ja tarkastamaan vanhan kämpän ja Seratonin seutuja.

Punta Priman mukavia maisemia.

Bulacanissa tilasin kahvin kyytipojaksi tostadan marmelaadilla. Baaritiskillä istu myös Seratonin paarimikko Miquel, ja puolet tostadan syönnistä mäni ratevasti espanjaa sönkätessä. Toisen puolikkaan syönnin ajan sönkkäsin tän baarin Mikon, nimeltään Jose, kanssa samalla kielellä. Toine kielivaihtoehto ois ollu ranska, mutta Uunolta se kieli ei taitu ensinkään.

Siintä lähin sitte viimeseen rypistykseen Pariisin Aveniidan parin kilsan mittaseen ylämäkeen. Mörskällä sitte suihkuun ja hetkeksi hetekalle.

Kyykistelylenkkini tänään. Lämpötila lienee lähtöhetken lämpö?

Metrejä kerty tänää vajaat 23 kiloo yhteensä, josta oli n. 11 kiloo juosten keskitahilla 5:38.

4 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Nähdään maaliskuussa, jos olet silloin Torreviejassa! Terveisin Samuli

    VastaaPoista
  2. Jep...mukavata, täällä pitäs olla, jos ei mitään "äkkinäistä" ilmaannu.Hyviä kelejä sinne! T. Uuno

    VastaaPoista
  3. Pitkän matkan olet taivaltanut yhdellä tankillisella!
    Täällä eilen maa muuttui valkoiseksi, taisi tulla talvi.
    Hyvää olemista sinne.

    VastaaPoista
  4. Ajan kanssa kyl kerkijää pitemmällekin... Täällä on ollu viikon verran lämpöset kelit. Aamulla isommalla ryhmällä Bigastroon...kohtahan miunki on vaihettava vilposemmille alueille majotusta. Terveisiä ja kelejä myös sinne!

    VastaaPoista