tiistai 5. marraskuuta 2019

10h

Askareita on piisannu ihan tarpeellinen määrä jokaiselle päivälle. Välillä on ollu ylitarjontaakin vähän, kun jelppihommat on täyttänny päivän.

Päivähästähän täyttää suuren osan normirutiinit, kuten muonanhaku, ruuanlaitto, tiski, pyykinpesu, ja yks-kaks lenkkiä, joiden pituudet vaihtelee eri päivinä väsymyksen ja viittimisen mukaan. Tietysti se, teenkö lenkit tennareilla, vai otanko Kankeen avuksi vaikuttaa myös, sekä vauhti, jolla itteeni liikuttelen.

Eilen juoksin yli viikon paussin jälkeen pikku pätkissä yhteensä reilu 5km Uunon kisavauhilla 4:53. Kävelyy vähän ehkä enemmän? Siintä oli seurauksena se, että uni maitto mukavasti. Kyykähin hetekalle jo puol yheksän, ja vähän ennen seittemää vasta virkosin. Pyykit oli jäänny illalla koneeseen, ja ne virittelin nyörille.

Eiliseen asti päivälämpätilat on ollu +25°C:n tietämillä, mutta nyt näyttäsi Sylvi ennustelevan muutosta viilenevään suuntaan, mikä on ihan normaalia, jokavuotista tapahtumaa näinä viikkoina.

Mitäköhän tänää yrittelis noijen rutiinihommien lisäksi, mietiskelee Uuno?

2 kommenttia:

  1. jos vielä noita ranaatteja syöt,niin katkase se puukolla poikki niinku keskeltä ja ota iso lautanen mieluummin syvä.Lautasen päällä puristele ranaatin puoliskoa sisus lautaseen päin ja siemenet tippuu lauaselle,toimitusta voit auttaa kopistelemalla kuorta
    samalla jollakin vaikka ison veitsen tylsällä puolella.Sitten voit ahmia siemeniä suurella nautinnolla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos hyvästä käytännön neuvosta...vielä on toinen "käsikranaatti" hoitelematta. Eiköhän se nyt onnistu jo...EHKÄ?

    VastaaPoista