lauantai 16. marraskuuta 2019

Hevosen neljännes


Käin tänää hakemassa hevosen puolikkaasta puolet, eli viistasasen Hiivatin. Jos tuonne Hiivatin nopeustaulukon maksimilukmia lähellekkään haluaa päästä, siinä ei nää Pariisin Kallenkaan jyrkät ja pitkät alamäjetkään riittäne. Ainoat paikat, joissa niihin nopeuksiin saattaa päästä tuolla Neljänneshepalla on tuolla jollakin vuorenrinteellä, ja sillonkin pitää ajaa tien reunakaiteesta läpi, ja sen jälkeen "vapaassa pudotuksessa" on mahollista ehkä päästä jo lähelle tuota Neljänneshepan taulukkomaksimia. Tuskin sillonkaan ihan.

No miun käyttötarkotukseen Minipolle kyl sopii nyt mainiosti, jos se vaan kasassa ja liikkeessä pysyy halutun vajaan 100km:n matkan... Varaan aikaa rutosti matkan taittamiseen, ja tennarien jalkaan laittamiseen.

Jos olis vähän nuorempi, ja juoksuvuosia edessä enempi ku takana, ni kannattasi liittyä johonkin Torreviejan urheiluseuroista. Sillo saattasi nää kyytihommat vähän helpottua, mutta näillä jälellä olevilla juoksuvuosilla, - tunneilla, tai - sekunneilla sitä ei kannattane enää tehä. Mielessä sekin vaihtoehto on joskus aina kuitenki vilahtannu.

Suomen eilinen jalkapallovoitto noteerattiin täälläkin. Mie noteeraan itteni kohta hetekalle tuhdin läskimuonituksen jälkeen. Toivottavasti untakin yöksi piisaisi, eikä homma mänisi pelkäksi kieriskelyksi, niinku se monasti on männy.

Öitämo... Niinku Uunoklaanissa on tapana illalla toivotella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti