perjantai 2. lokakuuta 2015

Väärän väriset pussit jauhojen seassa

 

 
Perslantijan mänövä tullee seurattuu päivittäin näijen kommunikointivälineijen kautta, vaikka täällä Iperijassa nyt asustelenki.

Kova oli siellä kitinä männävuonna ku joku isomman rahaläjän ja kengänumeron omaava siirteli laillisesti kirjansa ulkomaille. Jotkuu on jo vuoskauvet siirrelly kirjojaan myös ihan laillisesti tänne Iperijaan.

Miusta on ihan turha rutista, jos laillisesti toimitaan. Rahalla ku ei selkärankaa, eikä suoraselkäsyyttä oo ollu, eikä tuu ikinä olemaankaan. Se tahtoo ettijä parhaat kulkureittisä aina ilman moraalija.

Perslantijassaki on miun hataran muistikuvan mukkaan laillisilla vaaleilla valittu joukkio ihmisijä asijoita hoitelemaa ja lakeja säätelemmää. Näillä pykälillä sitte viitotettaa tietä miten meijän tahvojen ja uunojen tullee siellä Perslantijassa tallustella ja laahustella etijäpäin.

Nytte siellä sitte ollaa rustaamassa semmosija rekisterilöitä, joihin vois sitte siirrellä ylimääräset riihikuivat piiloon ja semmoseen jemmaan, ettei niihi kukkaa ylety. Sehän tuntuu Uunosta kertakaikkisen hienolta ajatukselta. Siinä säästetää sitte paljo ainaki valtijon verotuloja. Polliisivoimat eikä ehkä palokuntakkaa tätä ajatusta oo hyvällä katellu.

Taitaa olla nyt poijilla omat lehmät naapurin ojissa ja väärän väriset pussit jauhojen seassa....hyvin ja entiseen malliin tuntuu siellä Perslantijassa asijat edistyvän....nii täälläkii...

Reenailen jo kalterien takkaa maaliman tarkkailuva, jos en jaksa pykälien viitottammaa tietä ennää kulkija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti