tiistai 20. lokakuuta 2015

Garmin Forerunner 610

Käin aamupäivällä yhteensä 12km kävelemässä luonnonpuiston alkupäässä ja La Matassa. Vauhti oli alle 10min/km ja hikkoiluttamaa se rupes.

Iltapäivällä sitte vajaa 12km keskivauhilla n. 4:53....hyvältä tuntu...

Joo tuo Garmini ei nyt pelitä ku puoliksi. Nyt siitä voi Uuno lukee matkan, harjotuksen kestoajan ja viimesen kilometrin keskivauhin...eikä juur mittää muuta Uunolle käyttökelposta. Laskemallahan siitä saa koko reenin keskivauhin.

Garminin tuki ja takuut on pelittänny miun kokemuksen mukkaan mallikelposesti. Miulla oli ongelmaa tuon laturin kanssa. Toinen kytkentänavoista oli painunnu sissään, eikä saannu kontaktia...ne lähetti sieltä uuven laturin.

Ripeästi sain vastauksen nykyseenkin ongelmaan...ja nipun ohjeita, joilla vois yrittää ratakasta vikaa. No kaikki muut temput tein, paitsi päivitystä en tällä omalla "älyvapaalla" pysty (tai osaa?) tehä.

Ongelmana on nyt noiden kahden hiplausnäytön näppylän toimimattomuus (historia- ja asetus- näppylät). Näyttäsi myös vähän sil, että kapineen sisään on päässy ylimäärästä kosteutta.

Suomessa laitteella on 24kk:n takuu. Täällä Iberiassa takuu on 12kk. Suomessa ilman takuuta saa vaihtokapineen 99€:lla. Iberian hinnat voi olla erilaiset...

Miun laitteella pitäs olla vielä miun Perslantijanki paluun jälkeen vajaa 2vk takkuu voimassa, että tuskin täällä kannattaa sitä mihinkään lähetellä?

Sitä lähettämättä jättämistä puoltaa myös se, että viimeset maholliset kaks kilpailuani on puolikkaita, ja juoksen "nuorisosarjoissa" ja otan ne enempi tunnustelun kannalta ku huippuvirreessä ei Uuno oo ja tulleeko ennää olemaankaan? Se jääpi nähtäväksi tulevana talvena.

Ens viikonlopun kympin kisa kuuluu myös samaan kastiin...aamulla lähen aikasin "yönselkään" polkemaan Benejuzariin, ja sitte juoksen sen kisan ja takasin samalla vekottimella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti