keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Aurinko

Ylläolevan kuvatuksen räppäsin mörskän "ykkösparvekkeelta" ennen iltalenkille lähtööni puolen seittemän maissa. Se on hyvä aika 20 asteen lämmössä lähtee nilkuttelemaa, jos intoo siihen piisaa. Nytte Uunollaki piisas.

Yöllä kahelta heräsin ku kova vesisaje pärisytti räppänöitä ja siintä syntyvät äänet Uunon rumpukalvoo ja korvakäytävän alasinta. Aattelin, että nyt myrkyn lykkäsi ja 4:n hoon mittaseksiko nyt jäi tän yön unoset. No onneksi saje lakkasi noppeesti ja Uunoki simahti puolen tunnin hetekallapiehtaroimisen jälkeen uuvestaan. Siintä siivuttelin 9:n hoon mittaset siivut, vaikka lopputunnit ei ihan täyttä "nirvanaa" ollukkaan.

Toimittelin kaikenmoista turhaa, ennenku sain itteni aamusiivuille. Kilsan juoksin ja pistäyvyin Soomibaarilla kahvilla. Tunti varmaan vierähti heimolaisten pöyvässä turistessa. Sitte jatkoin Masalle ja Norskibaarin nurkilta alas kotikujaa takasin mörskälle, matkaa kerty reilut 4km.

Läskit mörskällä pannulle ja samantien ruokatötteröö kohen ja siintä jatkoin "himohommillani" eli tiskillä, pyykinpesulla ja rättijen levityksellä. Selällääki kerkisin hetken hetekoija ketarat pystyssä taivasta kohen.

Illalla sitte lähin kipasemaa luonnonpuistelualuveen portilla juomassa vettä. Sinne tullee reilu 5km matkaa. Kahessa pätkässä juoksin 8,5km Uunolle ripijällä vauhilla eli 4:45 pintoihi olevalla keskivauhilla. 1,5km kävelin. Homma mäni mukavasti vaikka polvee jurmii. Positiivista virettä kyllä silti ilmassa tän melkosen mukavan keksinnön, eli AURINGON takia myös ottalohkoissa.

Viikonloppuna on kuitenki vuorossa 10km:n kisa San Fulgenciossa. Siellähän Uunollaki on ihan passeli tuo sarja eli M60. Jos reitti on entinen ni se juostaa kahtena lenkkinä, ja alku reilu kilsa vejetää aikamoisee alamäkee. Siinä on hyvä sauma "tappaa" ittesä ja totaalisesti tössijä koko juoksu....heh...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti