keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Kakka lentää

Päivä taas pätkähti iltaan, ettei meinannu huomatakkaan. Ratevasti kupsahti jo kääkkä hetekalle. Vieläki oli vääntö vaikijaa ja puoltehosta...

Päivällä lukasin taas Uunolle mielenkiintosen jutun noista hallintarekistereistä...tai oikeesti luin sen useampaan kertaan.

Paljon on kakkaa tulossa tavalliselle tahvolle ja uunolle kun siinäki asijassa on kyse rahasta ja sitte ku sitä pankit alkaa ylläpitämään. Hommaa on perusteltu mm. sillä, että säilytyskulut pinenee nykysestä kolmannekseen...tällä hetkellä tavallisellekin uunolle säilytyskulut on tasan nolla, eli ilmasta...heh...eli ei kyllä oikeen paljo pysty halpenemaan, vaan todennäkösesti suunta on toisinpäin....tapahtuu ihan sama kun noijen ns. palvelumaksujen kanssa kävi...palvelut hävis mut maksut jäi ja nous.

Hommaahan on kannattamassa Finanssialan Keskusliitto, joka on pankkien ja vakuutusyhtijöijen etujärjestö....vastahankaan taas ovat mm. Polliisi, syyttäjäviranomainen, oikeuslaitos, verottaja, taloustoimittajat ay-liike, hallitusammattilaiset ja Osakesäästäjien Keskusliitto, jotka kaikki anto ritiikkijä asijalle....mut hommaa vaan viijää eteenpäin....MIKS?

 Miulla siintä on kyl oma vajavaine käsitys, joka perustuu vaan muijen kirjotuksiin, mut kirjotettuun sanaanhan pittää uskoo.

Mie kyl seuraan tätä hommaa suurella mielenkiinnolla jatkossaki.

Nytte mie yritän nollata omat yläosaston harvat rekisterit, jotka vielä välillä jotaki harvakseltaan rekisteröi...kaali tyynylle ja unta kaaliin...jos onnistuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti