sunnuntai 18. lokakuuta 2015

V Carrera Popular Villa de San Fulgencio. 18.10.2015

 
Myöhän lähettii tännää kolmemiehisen joukkuveen voimilla San Fulgencioon (Petri, Pertti ja täys-Uuno). Huoltojoukkuveen vetäjänä toimi Sari. Petrin ajelema kyyti tuli Uunoo hakemaa ihan kotiportilta.

Illallahan mie olin kerinny vajaatoimisen Garminin nollailemaan huonolle tolalle, ja samalla omatkin ottalohkot kävi alkuyöstä kuumana. Aamulla viilensin ottalohkojani vajaan kilsan VL-setillä ynnä pätkällä kävelyy.

Mukavassa tunnelmassa ajeltiin kohti jo osalle tuttua kisakylää. Pertti oli ekaa kertaa juoksukisaan osallistumassa.

 
Petri pokkasi palkinnon heti kättelyssä kun torsaaleita kyseltiin tiskiltä....heh...oli voittannu hajuvettä ja jotaki levitettä, vissiinki naamaan levitettävää? Hyvin alko Caffin väeltä homma....

Sitte kisakalsarit jalkaa ja verryttelemää ja pusikossa käymää pisulla. Käin ihhailemassa mahtavia vuorimaisemia kylän reunalla ku oli jo entuuvestaan tuttu paikka.

Tällä rautaryhmällä juostiin tällä kertaa.

Kymppihän juostaan täällä kahtena lenkkinä, ja eka kilsa on jyrkähköö laskuu ja loppua kohen, ennen 90:n Celsiusasteen mutkaa, jyrkkenee entisestään. Lämpötila oli +22 ja aurinko jo porotteli täyveltä laijalta.
 
Huoltojoukkue keskellä painavine setelireppuineen.

Mie änkesin taas itteni lähes eturiviin, ku siitä on hyvä lähtee ommaa kyytijä pitelemää. Sitte lähettii tärykalvojen päristessä matkaan alamäkeen...laukalle mäni Uuno...senverta sain Garminista tihrutettua etusilmien verkkokalvolle näkymän 3:48 ekassa mutkassa ku kilsa oli juostu. Takasilmä ei Uunolla mittää näe, mutta kaasuu ei sieltä nyt onneksi ylenmäärin vuskannu, ja tehot pysy sisuksissa. Ekoihi ylämäkinyppylöihi ku tultii, tuntu siltä, että seinä oli vastassa ja vuorikiipeilykamppeet ei ollu matkassa...harmitti.

Norberto huohotti vierellä vielä, mut 3-4 kilsan kohilla alko jäämään. Eka kierros oli jotaki 21:50 pinnoissa, ja huono väliaika paino niskoja vielä enempi kyömyyn, mitä ne normaalisti on. Onneksi tappijomieliala ei kokonaan vallannu Uunoo.

Toisen kierroksen ylämäissä rupesin sitte saamaa kiinne harmaatukkasta juoksijaa, ja aattelin, että vois olla juoksija myös koukkupolvisarjalaisija, ja niin oliki. Kaveri oli engelsmanni, Manchesterista kotosin ja Michael nimeltänsä.

Viimesessä ylämäjessä yritin kovasti engelsmannija kiinne saaha, mutta ei onnistunnu...no maalissa sitte pieksettii pienen puhaltelutuokijon jälkee suuta kovasti.

Uuno ylitti maalilinjan ajassa 43:58, ja se on lähes 40s huonompi ku viime vuonna...kesän ongelmat ajassa näkkyy. No sillä kuitenki pääs jumittamaa pootija ykköspaikalle (FM60).

Petri ja Pertti oli juossu porukassa, mutta sitte oli Pertti intoutunnu hyvästä kisatunnelmasta ihan hirmuseen loppuvetoon....hyvin mäni ja molemmat oli tyytyväisijä.

Vanhemman koukkupolvisarjan (GM65) "pallistit". Voittaja Michael Curley ja kakkosena Norberto De Wulf. Kolmosena Juan Miguel Bleda Martinez.

Uuno jumittelee jumissa olevin polvin ja poskin. Edelliset hitaasti juoksemisesta ja jälkimmäiset liijasta sonnan suoltamisesta. Kakkonen Antonio Ruz Lucena ja kolmonen Jose Sanchez Manchon.

Sarille kovasti kiitoksia avusta ja kannustuksesta...heh...vaikka Uunolle velkaa jäitkin uunolaskuopin mukkaan n. 2970€...😅. Ja muille mukavasta kyyvistä ja seurasta.

Mukavata oli koko kympin osanottomaksun verran ja ylittekin.

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

KUVIA laitan lissää TÄNNE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti