perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maastakarkotus

Mie lähin aamulla käppäilemää ennen auringon nousua rantaa muutaman kuvan ottamaa "rasialla". Ei oikee ollu säkää, ku oli paksu pilvi merenrannassa, vaikka muute taivas oli lähes pilvetön.

Toine kävelyreissu tehtii Sitte usijampaan paikkaan ja siinä meinasi tulla meille maasta lähtö ja putkareissu.

Köpöteltii ekaks markkinoille kattelemaa vähäks aikaa halpoja hintoja ihan vaan huvin vuoks ja Sitte "pulupaikan" ja muutaman Itämaisen kaupan kautta Carrefourin suunnille.

Siellä katsastettii pari käymätöntä uutta tennariliikettä ja Sitte muonan ostoon.

Siinä ei mitää merkillistä ollu ja pitkälettine ja siistitukkane lähti aurinkoisee kelii liijan paksut palsat niskoilla ja muovikassi keikkuen meijän muutenki aina käyttämää oikopolkua myöten kohti mörskää.

Eihä siinä perhana kauvan meijän tarvinnu kahvinkeittoo kohen talsija ku jo oli miliisit poikkiteloin meijän tiellä autollansa.

Eihän Tää meitin ulkone ja "krakaton" olemus Taija mitään järin suurta luottamusta herätellä Espanjan poliiisivoimijenkaan silmissä, ku meillä on aina kotomaassaki pientä säätövä noijen tulli-ihmisten kanssa.

Miliisithä meiltä Sitte kyseli, että mistä ollaa ja missä asutaa ja enhä mie sitäkää tietysti lonkalta muistannu. Luulivat ilman muuta, että meijän mörskä on tuossa oikopolkupusikossa.

Muutenki aina Uunon puntti ja jalka alkaa väpättämää ko pamppumiehen näkkee, vaikka yleensä mittää hämminkijä ei oo ees Uunon mielessä.

Vaikka tuo kämppis oli sitä mieltä, että pitkäletti piilotteli tukan alla jotain, mie luulen, että miliisit kiinnitti enempi huomijota tuoho poikkeuksellisen siistiin päälakeen, ja epäilivät heti oitis, että sen alla pelataa ilman muuta vilunkija.

Kyllä myö siitä pitkällisen setvimisen jälkee ilman maastakarkotusta mörskälle kahvinkeittoo ja lenkutukseenki onneks vielä päästii.....että tämmöstä tänäpäivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti