torstai 28. helmikuuta 2013

Huviretken ajotus

Aamulla Uuno ei saannu millää painettua starttinappulaa ja jätin lenkutuksen myöhäsemmäksi. Olli lähti kyllä aamulla eikä kastunnu, vaikka sateiselta keli näytti.

Mie vejätin lähtöäni tuonne kahen kieppeille. Sitte sain lähettyä, ja puolen kilsan päässä tuossa sillalla tuli ekat vesitipat nahkoille.

Eka kilsa mäni 5.40 keskivauhilla. Sitte jo vetelinki toisen suolajärven kuppeella radanpohjaa täyvessä vesisateessa ja sivuvastasessa tuulessa.

Radanpohjan päässä keskivauhti oli 5.15 ja kilsoja takana 6,5 verran. Takasipäin ku käännähin, jalat ja kaikki vermeet oli jo nahkoja myöten märät, eikä lammikoita enää väistellä tarvinnu.

Vesisaje vaan ylty, mut onneksi tuuli oli sivumyötänen vaikkakin suunta oli tuolta jatkuvan kroonisen korvatulehuskorvan puolelta eli oikijalta.

Jos jotaki positiivista haluaa tilanteesta sanoa, ni onneks äiti ei ollu poikansa kohellusta nytkään näkemässä. Takasi ku kaislikon alkupäähän saavuin kovasti itekseni manaillen, oli kilsoja täys kymppi, ja aikaa olin viettänny huviretkellä 50.11.

Viimoset 3 kilsaa mäni tasasella 4.35 vauhilla. Sitte köpöttelin jo rauhallisemmin ku alko näyttää siltä, että vesisadeki laantuu ja mörskällä jo pilkisteli välillä aurinko.

Lenkin ajotus ei tänää ihan nappiin osunnu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti