keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Joku skinhediporukka

Johan korjaantu tuo säkä noijen pyykkijenki kanssa. Tänää jo toinen nyörillinen rutikuivia kaapissa.

Aamulla syöksyttii peräjälkee ennen auringonnousuja omille pimmeille kujillemme kattelemaa valonäytelmää meren rannoille.

Olli vetasi La Matan ja Guardamarin suunnille, Mie hiiviskelin keskustan suunnille. Hyvin kerkisin ja tuli hienoja auringonnousukuvia. Aamupätkälle tuli juoksukilsoja seiskan verran.

Olli oli käynny majakalla Asti.

Mie lähin uuteen rynnistykseen iltapäivällä ja miunki jalat vejätti muuta ruumista sinne Guardamarin suuntaan. Kylällä kyllä kävin, mut enhä Mie siellä mitään majakkaa nähnny??? On taitaneet nopijampitukkaset vaan vejättää taas kylän ainoaa pitkälettijä, että sen sai sinne Asti hiissautumaan. Siellä mitään majakoita oo koko kylässä...

Vähä sama homma ku JOKU SKINHEDIPORUKKA huhun mukaan oli käynny pyörillä Murcian uutta lentokenttää ettimässä. EI siellä mitään semmosta Ole.

Lompsuttelulle tuli matkaa reilut parikymmentä kilsaa.

2 kommenttia:

  1. Komiaa kuvvaa Lumia työntää ulos.
    Mutta mutta, kyllä siun nyt täytyy jättää hyvästit liehuletilles, sehän ihan selvästi haittaa näkyvyyttä. Istaha vaan rohkeesti jakkaralle ja anna Ollin muotoilla nuppis virtaviivaisex, niin johan ruppee majakanvalot silmissä vilkkumaan ja hyvällä lykyllä lentokenttäkin löytyy ;)

    VastaaPoista
  2. Heh...mie veikkaan, että viikon päästä KU kotija kohen -25 pakkasissa lompsitaan on Uunonki latvuksessa vielä niillä muutamillaki haivenilla kovasti käyttövä ja tubeet ja tukkaliimat kovassa kurssissa....hyvä että kotija selvisitte ja "helpomman" jäläkeen. Ellulle ja tervehiset...

    VastaaPoista