sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Benijofar 10.03.2013

Meillähän oli meijän mörskän viimone kisapäivä tuolla täältä 12 kilometrin päässä Benijofarissa.

Mahtava oli keli ja tunnelma jo ennen lähtövä. Porukkaa oli ilmottautunnu järjestäjien sallima 600 yläkopan määrä. Enempiki ois ollu tulossa, mut nyt ei enempää otettu (ois kyllä voinnu ottaa Uunon mielestä).

Numerolaput käytii kollailemassa ja Sitte pientä verryttelyvä kehiin. Sitte jo lähtölakanan alle ja siinä vaiheessa Uunon on etenki saatava selville mihin suuntaan ampastaan. Tätä hommaa ei passaa tössijä. No ylämäkeenhän Se lähtö oli niinku pikkuse oli jo ennakkoon kollailtu.

Uuno tempasi sen lähes Olan vauhilla, eli ehkä pikkusen nyt yläkanttiin? Olahan ei nyt "tasanen lasissa" kisassa ollu, vaan säästeli pumppausosastoansa

Vellu otti alun tosi rauhallisesti ja oli nousujohteiseen juoksuunsa tyytyväine.

No Sitte ku Se ylämäki saatii ylös sätkyteltyä, tultii alamäkiosuuteen ja Uuno tempo sen minkä liuhuletistä irti sai, mut ei Se vauhtija paljo lisänny. Muutama seitin ohut haiven tais ojaan jäähä tästäki rypistysyrityksestä.

Ola oli jo puolentolpanvälin päässä jo Uunova aika liki, mut en siihe kyytii ikinä päässy ja Se itkettää vieläki.

Jossaki vitosen kohilla ku Vellu Sitte Uunon ohitti, Olanki tavottamine alko tuntuva toivottomalta.

Sitte ku toisen kerran ylämäkijä ylös könyttii, siinä oli jo Uunon elämän huippukohat jäänny pahasti takaviistoon.

Sitte ku vimosta kertaa alamäkijä lasketeltii, siinä Uuno kovasti ohitteli hittaampija kävelijöitä ja maaliin siitä hivuttautui iteki.

Uuno oli omalla ajallansa 33:19 D sarjan 13. heti Olan (12. 33:00) jälkeen.

Sitte oli vuorossa todella mahtavat tarjoilut....oli appelsiinijä, banaanija, silavaa, monenlaista juotavaa ja olutta ja muuta rompetta ihan ähkyyn saakka.

Käsiin mätettiin jokahiselle semmone satsi kaikenmoista muonaa ja tarvekaluva, että Uunosella oli vaikeuksija saaha kanniskeltuva säkki autolle kaikkine viiniputeleineen.

Caffilaisista pönikkäpallille kipusivat Antti, joka paahteli komijasti kakkoseksi Senior A Masc sarjassa ajalla 26:19. Petri ja Hansi kävi kovan skaban Veteraano C sarjan voitosta. Petri vetäs nyt pitemmän orren 27:10 ja voitti ja Hansi kakkonen, aika 27:29. ONNEE KOVASTI MÖRSKÄLTÄ!

Mikko ei myöskään ihan täysillä vähän jalkavaivasena kisassa mukana ollu, vaan otteli matkan varrelta myös kuvia.

Tulokset myös TÄÄLTÄ.
Kuvia latailen TÄNNE.
Caffilaisten tulokset TÄÄLLÄ.

Heh.....pertsiukki ku oli mukavat kinkerit....pääsispä viel ensikivuonna mukkaan!!!!

4 kommenttia:

  1. Kiitokset onnitteluista, hyvä on mukavalla porukalla kisailla! Meilläkin oli tänään viimeinen kisa täällä Espanjan auringon alla - tällä erää. Rupeahan suunnittelemaan toukokuulle kisamatkaa Oulun Terwamaratonille, jonka yhteydessä kisaillaan myös ikäihmisten sm-mitaleista. t. Petri, Antti, Hansi & Heidi

    VastaaPoista
  2. Kovasti onnee teältä vähän ylempöö, kaaheeta kiirettä ootta pitäny.
    Nyt eiku ne viiniputelit huiviin ja oottelemmaan sitä haikiaa huomenta.

    VastaaPoista
  3. Juu, mukavaa oli...mahtavaa siellä Oulussa olis teitä kattomassa käyvä ja juosta vain puolikas, mut katotaa tuo ens torstai, mitä Se hortonoomi tästä kuukauvesta ja polvesta tuumailee...

    VastaaPoista
  4. Voi veikkonen...puolet on jo paremmissa talsiloissa. Ola selätti ekan korkin pelkillä rystysillä, ku avainta ei ollu ja jano hirmunen...

    VastaaPoista