perjantai 1. maaliskuuta 2013

Nousevan auringon lato ja tennaritutkimus

Ei Uuno-pojan silmille meinaa luomet nyt lurpsahtaa tuon iltakahvin jälkee millään. No jatketaa Sitte tätä valavomista. Ja eihän mulla mihinkää enää kiirettä ole, ei ees nukkumaan...mahtava olotila.

Kattelin ja kuuntelin "hikivanhoja" hittikipaleita ja kysseisenkin muistan kun eilisen päivän, vaikka aikaa siitä on jo vierähtänny lähes puolensataa vuotta! Uuno-pojuki taitaa jo alkaa olla vanhenemaan päin?

Se "kysseinen" on tuo Animalssijen esittämä "Nousevan auringon lato". Oli mahtavaa mussiikkija jo sillon 1964, eikä Se siintä oo sen huonommaksi yhtään muuttunnu satojen kuuntelukertojenikaan jälkeen.

Harvan hyvän mussiikkiversijon jälkee kannattaa sitä Sitte muijen esittelemää enää ruveta, eikä Se siitä paljo parane, mutta tästä tekasi Haley Reinhart kyllä semmosen version joka tässä tapauksessa kannatti kyllä tehä.

Animalsien versio TÄSSÄ ja Haley Reinhartin versio TÄSSÄ.

PS. Ollin plogista löytyy pääkohat meijän omaehtosesti ja omalla kustannuksella alkuunlaitetusta tennaritutkimuksesta. Saattaa olla, että jo hyvällä alulla oleva tutkimus jouvutaa rahavarojen puutteessa heittämää kesken ja loppuraporttiki jääpi julkasematta. Nytte kaikki rahakirstujen päällä istuvat päättäjät kiireesti ettimää joltaki momentilta muutama satatonnine, että saahaa hyvin aikataulussa edistynny homma saatettua loppuun....nytte yritän ite hetekalle uuvestaan heittäytymistä...

2 kommenttia:

  1. Morjens! Hyvää säätämistä ja koheltamista siellä tuntuu olevan,täällä talvi jatkuu.Hölkät Metsäkylä,Teutjärvi,Hamina lähenee.

    VastaaPoista
  2. Morjensta vaan Pete. Kyllähän täällä on joutunnu välillä säätämäänki ja Se kohellus tullee ihan luonnostaan...heh. Muulla on heti tän reissun jälkeen "hortonomille" aikavaraus ja mititää, mitä polven kanssa tehhää. Nyt vielä lyhkäne juoksupätkä ja huomenna puolikkaan yrityksee....Ysemppijä suulle!!!

    VastaaPoista