torstai 28. maaliskuuta 2013

Päin takalistova

Wednesday, March 27, 2013

We're investigating reports of users not being able to edit the Link List gadget. We'll update this post as soon as we have more information. Thanks for your patience.

Johan tuosta Uunonki ongelmasta sain tongittuva lisätietova. Ylläoleva viesti löyty ja siinä sanotaa seuraavaa:

"Myö ollaa panostelemassa raporttiloihi, joita on lähetelly henkilöt, jotka eivät pysty muokkailemaa linkkilista-gadkettejaan. Myö päivitellää tätä viestijä, kun meillä on enempi tietoja asiasta. Kiitellää teijän kärsivällisyyvestä."

Hyvä juttu, että homma on nyt vireillä. Uunoo jo epäilytti, että tekeekö Bloggeriki nyt "vuodatukset". Siellähän hommat mäni PÄIN TAKALISTOVA lähes kaikessa mahollisessa.

No ootellaa vielä homman korjaantumista...

Iltapäivällä, jos joku Valkealan suunnilla liikkuu ja törmää kovasti huokailevaan ja suupielistä kuolaavaan olijoon, Se saattaa olla Uuno....

Joo....tuli siellä Valkealan suunnilla käytyy irvistelemässä. Tarkotus oli juosta 13km alle 4:45 keskivauhilla. Puolessa välissä kääntöpaikalla keskivauhti pienen myötätuulen avittamana 4:34. Takasin tulo oli pikkusen hitaampaa ja keskivauhiksi tuli 4:43...ok. Enää noin kilsan matka lumen ja jään peitossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti