lauantai 2. maaliskuuta 2013

Henget vielä pihisee

Kenkätutkimus ei oo tänää paria käytännön lyhyttä testipätkää lukuunottamatta liikahtannu juur mihinkää. Vähempi on liikahellu myös Uuno. Rahojakaan ei oo vielä miltään suunnilta näkynny tutkimuksen loppuun saattamisen edistämiseksi.

Ola sai ittesä kävelyliikkeeseen aamullaki ja iltapäivällä testaili tennareita ja rinkkapaitaasa aurinkoisessa sortsikelissä.

Uunoki uskaltautu pulupuiston taakse lyhythihasessa ja sortsiloissa ja jaloissansa ne tutkinnan kohteena olevat "vähempihajuset".

Isompihajusille ei pari päivää Sitte suoritettu läpikostutus hyvvää tehny, ja ne pitänee polttaa tai viijä roskiksee. Tää asia pitää nyt ehottomasti muistaa loppuraportissa mainita.

Tutkimusalueen ulkopuolelta on rehellisyyven nimissä mainittava, että kun nuo kostutetut "isompihajuset" oli vesireissun jälkee ihan hirveen lemun takija ulkona tuuletuksessa ja meijän molempijen yhessä asettamassa "sisääntuontikiellossa" piti Uunon ottaa hetkeksi käyttöön viimene oljenkortensa, eli nappaskengät.

 Niijen kanssa kävi ja pikkusen ilkijästi, eli polkasin ne heti ekalla reissulla "pahanhajusiksi" eli todennäkösesti koiran tai kissan paskaan ja suoraan "kieltolistan" kärkeen. Niitä oon tänää Sitte jynssäilly siinä toivossa, että huomenna olis jotku jalkineet sukkijen ympärille käärittäviksi. Lopettelen Tän huonotuurisen kenkäraportin tältä illalta tähän...

Kohta nykästää Tän illan viimeset sumpit suihin ennen ekoja yökahveja ja huomenissa, jos HENGET VIELÄ PIHISEE, yritellää "yskiä" puolikkaat lävitte siellä Cartagenassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti