tiistai 22. lokakuuta 2019

Yökrossi


Vettä on losotellu koko viime yön ja tän päivän. Nyt jo lakkasi losotuksen.

Tulevan viikonlopun kisavaihtoehot oli Santomera 10km ja Benejuzar 15km. Santomera olis ollu aamupäivällä, ja Benejuzar on illalla, ja tarkotus on männä Kankeella kisapaikalle. Santomeraan olis tullu mankelointia yli 40km ja Benejuzariin tulee n. 25km.

Aattelin männä Benejuzariin, ja sinne jo ilmottautumisen 12€ maksoin. Jos oikein oivalsin, oli kisa siirretty myöhäsemmäksi ajankohdaksi, niinku tuossa ilmottautumisjulkasussakin sanotaan, eli ens lauantaiksi....heh...tai sitte se oli jo 14.9 aikasemman ilmotuksen mukasesti.

Molemmat ois tietänny "yökankeilua", ja klo 21 alkavan kisan takia Uunon ilta vierähtänee seuraavan päivän puolelle, jos ei isompia lisälenkkejä pimeessäkankeilu tuota riesaksi, tai ilmene muuta lisäriesaa. Lisäriesatapauksessa sitte pääsee ajelemaan jo päivänvalossa, että siinäkin on positiiviset puolensa.

3 kommenttia:

  1. Lauantai-illan huumaa!!! Lämmintä vaatetta mukaan Kankeen etukoriin ja valolaitteita eteen ja taakse. Turvallista matkaa ja onnea kisailuun.

    VastaaPoista
  2. Joo sitä siitä tulee, ja retonkeja pitää mukana olla, kun yöllä voi olla vilposta kyyti. Riippuu tietysti siitä, minkälainen on se pilkimienpyörituskyky...heh...veikkaan, että vetelää mennessä ja löysääkin löysempää takatulomatkalla. Kiisos "osanotosta"!

    VastaaPoista