sunnuntai 20. lokakuuta 2019

III Carrera de la Luz, Santa Pola. 19.10.2019

Hanne ja Matilda ykköspallilla voittoisan juoksun jälkeen. Onnea! Kuva: Jore

Eilen lähettii nelistämään neljästään Joren kyyvillä kohti Santa Polassa klo 20 alkavaa iltakisaa. Ripijästi lyhyt ja tuttu matka taittu. Miliisivoimat oli nyt jo aikasessa vaiheessa eristänny kisa-alueen, ja autoo ei lähemmäksi saatu, ja se jäi noin kilsan päähän kisakeskuksesta.

Lompsittii kisapaikalle, ja torsaalienhakupaikalla oli jo pitkä jono. No nopeesti se eteni, ja Uuno lähti sitte hölkkäämään vielä autolle ylimääräset vaatekerrat. Oli jo vähän kiire sieltä keritä lähtöviivalle, mutta hyvin kerkisin vielä, ja pääsin ajoissa ihan lähtöputken alle, ja avaimetki sain toimiteltuu Jorelle.

Torsaalien jonottelua.

Lämpötilahan oli 22 astetta plussan puolella ja tuulta 6m/s ja säkkipimeetä jo lähön aikoihin.

Ennen starttia oli 3 minuutin mittanen ilonen tulitus, ja kisan alku päästiin alottamaan ruudin katku keuhkoissa. Hanskasta eli lapasesta se nyt taas itellä lähti, kun tuo Uunon elimistö ei mitään vauhdin säätöö pysty kehittämään alussa.

Eka vilkasu kelloon...4:14..heh ja kisan jälkeen katoin, että alku tahti ekassa kiihytyksessä oli 3:55. Joopa joo, siinä sitte jarruttelua yrittelin, ja muutaman kilsan jälkeen ei tarvinnu enää hidastusta ees yritellä, vaan se tuli ihan luonnostaan.

Alkuvalmistautumista.

Siintä kuitenki jotenkin toivuin ja suolakasojen päässä kääntöpaikalla alko myötätuuliosuus, mikä oli hyvä, kun mentiin Välimeren vierustaa myötätuuleen. No tuli se reitin toisen pään ylämäkipätkäkin sieltä vastaan, ja sitä seuraava Välimeren rannan vastatuuliosuuski, jotka molemmat masenti yläkoppaa kovasti väsyneellä vanhuksella.

Loppussa sain kuitenki vielä vajaan kilsan verran tahdin kiihytettyy 4:30:een ja kaiken armahtava maalilinja ylitty ajassa 46:36. Keskitahti sekunnilleen sama kun kahessa aiemmassa juoksussa eli 4:48. Kilsoja kerty Esijuoksijaan 9,73. Tällä tuloksella Uuno oli Veterano B- eli M60-sarjassa kolmantena.

Santa Polan "nuorisoa" ja Uuno.

Rannesykemittaus ei nyt
pelittänny (taaskaan?), tai sitte oma pumppuosasto kavitoi ja tosi pahasti. Esimerkiks lopun 4:30 tahtisella juoksulla Uunon syke ei voi olla 80-90 välissä...heh...ja keskisyke oli mukamas 134, jonka ylitykseen riittää normaalisti muutaman kilsan juoksu 6 minuutin tahdilla.

Maalialuveella oli muonaa ja juomaa tarpeelliset määrät. Pienen vesitankkauksen ja tulosten katsastamisen jälkeen alko vetää nestehukan, nahkan märkyyden ja tuulen voimasta Uunon leukaperät kalisteluasentoon, ja piti rynnistää autolle hakemaan lisärytkyjä päälle...siinä oli kiire, kun ei jumijuhlien alkamiseta mitään tietoo ollu.

No nyt ne kuitenki alko pikasesti, ja Uuno kuuli, kun kuuluteltii: Veteraanos B kategorijaa, ja Hukka Vijjasta kolmannelle pallille, ja miun ja pallin välissä oli satakuntametriä matkaa ja runsas ihmismassa.

Hukka rynnisteli kovalla kiihytyksellä paikalle, ja melkeen tipahti lievän hätäilyhuimetuksen takia pallilta alas. No siellä kuitenki henki tasaantu ja pysyin kuin pysyinkin pallilla. Kakkoseksi tuli Torreviejan engelsmanni Andy ja Ykköseksi Santa Polan vanha veikko Gaspar, joka on Uunoo kolme vuotta nuorempi.

Vasemmalta Andy, Gaspar ja Uuno. Kuva: Jore

Hanne oli taas takuuvarmasti boodiumilla ja nyt ykkösenä. Matildalta jo sujuu tuo jumijuhla esimerkikkisesti. Kiitokset myös Uuno-käppänän kannustuksesta, jonka kyllä kuulin juostessa. Onnea!

Ja Jorelle kiitokset kyydeistä ja huollosta. Ens kerralla kehitellää meijän systeemeitä, että jäis Jorelle vähemmän "tuunattavaa"...heh.

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.


5 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Railakkaat onnittelut! (ei innittelut, kuten ensin lipsahti)

    VastaaPoista
  3. Ois kyl kelvannu ne Railakkaat innittelutkin...Railakkaat kiitokset milemmista ja molemmista!

    VastaaPoista
  4. Ei ollut kaimalla Hukkareissu. Suuret onnittelut; komia muistomerkkikin on annettu.
    Kiitos vielä kaikesta avusta ja ystävällisyydestä, jota meille tarjosit.

    VastaaPoista
  5. Eipä kestä...mukava ku käitte, vaikka alkupuoli tais vähän "tahmeeta" olla teillä. Reeni-intoo Antille ja terveisiä!

    VastaaPoista