lauantai 26. lokakuuta 2019

Kilpavarustelu

Tästä on tulossa pitkä ja rasittava päivä ja ilta uunoille, jota rymää allekirjottannu on "hyvällä" menestyksellä edustannu jo vuoskymmenten ajan. Heräsin liijan aikasin, eli neljältä, ja vielä väsyttää, mutta ei nukuta, siinä taas pieni pulma. Toiset kahvit on jo nyt menossa

No tään päivän oon varannu pääosin tuohon tulevan iltaretken valmisteluun, ja kahvin keittelyyn, pyykin ja tiskin pesuun ja kisavehkeijen virittelyyn ja minimointiin.

Valojen virittelyyn täytyy panostaa, ja hakija lisää paristoja, ja koristella Kankee kaikenmoisilla valolaitteilla ja heijastimilla, jotta sillä ilkijää sitte yöaikana körötellä takasin Torreviejaan, jos voimia vielä piisaa.

Joskus oon aikasemminkin pyörällä käynny Benejuzarissa kisoissa, ja siellä tuo varusteijen säilytys oli ainaki sillon vähän "hatara". Tavarat ois voinnu ottaa mukaansa kuka vaan, omistaja tai joku muukin halutessaan, torsaaliteltan vierestä. Nyt on kääkkä taas vanhempi, huonokuntosempi ja juoksumatka on ny 15km, eli pitempi, siis vähän hankalampi yhtälö ratkottavaksi.

Kaikki avaimet, mukaan tulevat käteisvarat yhen päivän muonitusta ja mahollista taksikyytiä varten, sekä vilmiryhmä pitää kanniskella juoksuosuudenki aikana nyt mukana.

Reppu on jätettävä nyt säilöön kaikkine tärkeine valoineen renkaanpaikkausvälineineen ja vararenkaineen ja työkaluineen. No se ei rahallisesti montaa euroo oo, mutta aika orpo olo on ajella ilman niitä ja valoja yöllä takas. Jos ilma alareunasta häviää, homma oli siinä, ja pyörä on jätettävä, ja lukittava, ja jatkettava jalan, ja tultava sitte paikkaamaan seuraavana otollisena hetkenä.

Siinä tapauksessa nyt aiotusta Duatlon kisasta tuleekin Triathlon. Lajeina pyöräily, juoksu ja kävely, ja maali on sitten Torreviejassa, eikä Benejuzarissa, ja Uunon maaliinpääsy venyy jo pitkälle aamuun viimesen lajin osuuden pituudesta riippuen ja samalla venyy myös Uunon naama, ja todennäkösesti pinnakin venyy ja ehkä myös paukkuu?

Tömmöstä on täällä tulossa tänäiltana...heh...vesisateen sattuessa perutaan koko Uunon Duathlonyritys. Ennusteltu on illan kisalämpötilaksi +17°C, tuulta 1m/s. Eli tuskin perutaan ainakaan siitä syystä.

9 kommenttia:

  1. Täälläkin hyvä kisasää mutta ei kisoja, luntasataa, liukasta ja pimeää ja muutenkin kurjaa.
    Hyvää kisaa juosten tai duotlonina tai triatlonina.

    VastaaPoista
  2. Niin neljät kahvit on juotuna, ensimmäiset 3.00
    Kaikki stressas taas yöllä, eikä vähiten moottori rattaiden kuljetus lisenssin menetys.

    VastaaPoista
  3. Paska juttu siulle tuo lisenssikato. Etelämpänä on sekin helpompaa kestää, kun on julkisia neuvoja tarjolla enempi. Koita saaha kärvistely pikasesti päätökseen siellä. Toivoo uuno.

    VastaaPoista
  4. Hyvää kisaa sinulle, eihän se matka ole kuin Meripäivä juoksun mittainen! Pyöräilymatkan pituutta en tiiä, mutta kelit siellä on liene kohdillaan. Täällä sataa ihan maahan asti ja tuulee.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti...just tulin mörskälle...eihän se ollu...heh...mut oli muuten tähän mennessä vaativin reitti...ja säkkipimeessä...matka oli reilut 24km suuntaansa. Kelit on ihan passelit kyllä kertakaikkijaan.

      Poista
  5. Täällä pidämme peukalosormia pystyssä, että retkesi sujuu onnellisten tähtien alla.

    VastaaPoista
  6. Sujui se onnellisten tähtien alla...olosuhteet juoksuun oli huonot, osin oman sössimosen takia..mut huomenna lissää. Terveisii!

    VastaaPoista
  7. Onnittelut selviytymisestä. Palkintopallillekin olit kiivennyt, hienoa.
    Olet kyllä esimerkillinen mies nuoremmille - ja myös meille vanhemmille.

    VastaaPoista
  8. Kiitos kivasti, se ehjänä maaliin pääsy oli kisan parasta antija...ois ihan helposti voinnu käyvä toisinkin, ku ei "valopäällä" ollu päässä kipeästi juoksuun tarvittavaa VALOA. Tuon viimesen lauseen laitoit kyl nyt aikalailla YLÄLAIJALLE! HEH...t.uuno

    VastaaPoista