lauantai 12. lokakuuta 2019

Voimapatti


Kovasti on täällä patti alkannu kasvamaan, tosin vaan tuossa oikialla puolella olevan jalan reijen yläosassa.

Jalan patin kasvuun kyl vaikutti joku ulkopuolinen tekijä, joka miulle on vielä jäänny epäselväksi mikä se tekijä oli.

Pari päivää sitten tuossa Aromatica- puiston kupeessa juostessa tuntu rokotuspistoksen olonen kuumotus reidessä juoksusortsien alareunan kohalla. En nyt sitte tiije oliko se joku talonmies, joka piikin siihin tuikkasi aijan rakosesta, ja jos näin oli, Uunolle tulee kielto sunnuntain kisaan dopingrikkomuksesta.

Kattelin pari kertaa siinä juoksun lomassa näkyykö jalassa mitään reikää, tai reikiä, mut ei näkynny, mut kolmannella kerralla jo näky, ja laajeneva patti siihen kasvo noin 5cm:n levydeltä.

Reikiä oli vaan yks, joten se on voinnu olla myös käärme, jolta on toinen myrkkyhammas katkennu, tai sitte ampijainen, tai horkkahyttynen.

Perhanasti viime yönä tuon "voimapatin" kohalta kutitti...no kutina kyl alko korvista, joka on ollu vaivana vuoskauvet, ja miulla on sitä varten tippapullo.

Ens yö mänee varmaan myös lentokonerahteja kyttäillessä, korvia ja voimapattija raapijessa, ja kipeytynyttä pohkeen alaosaa jäähytellessä...

Maratoonikii saatii juostuu alle kahen tunnin, ja Uuno yrittää samassa ajassa saaha juostuu huomenna 8km.

2 kommenttia:

  1. Oliko tuossa kuvassa uunon peti?
    Oletko siirtynyt puistomajoitukseen?
    Onnea päivän kisaan.

    VastaaPoista
  2. Joo...aattelin, että ku on ollu niin lämpöstä yölläki vielä, että turha noista sisähetekoista on isompia summia maksella, kun ulkosallakin tän lokakuun vielä hyvin pärjää. Puistomajotus on ilmastoinninkin kannalta edullisin vaihtoehto. Kisa oli ja meni, ja nyt ramoo pirusti. Koitan kyl tänää vääntää vielä jonkun virkeen tekstiä, ja kiekuran veskiin.

    VastaaPoista