keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Laihutuskuntojuoma

 

Taas tuli kertaalleen todennettuva tuon kananjalkaliemen vaikutus juoksu- ja muuhunki kuntoon. On se vaan ihmeaine!

Viis viikkoo ku Perslantijassa piehtaroin, kunto repsahti ihan totaalisen alas. Ei siinä auttannu korvaavien liemijen ja liemiruokijen lipittely yhtään.

Ola oli jättänny litran tetran miun käyttöön ja parissa päivässä lipittelin tetran tyhjäksi.

Sehän on ns. hijasvaikutteine hiilihytraatti. Tulokset alkaa näkyvä vasta muutamien viikkojen jälkeen aktiivikäytöstä. Touppinkitestissä aine ei näy.

Nyt kurlaamani aine oli kyllä koostumukseltaan vähän poikkeava. Se oli pakkauksenki mukaan joku jouluversio, eikä siinä nyt lillunnu seassa niitä vaaleempia klimppejä, mitkä oli aikasemmin juomissani versijoissa ollu mukana. Tää liemi oli melko tasasen harmaata mössöö ja tetran alaosan kama oli vähän sakeempaa ku yläosan aine.

Kananjalkaliemi soveltuu myös mainijosti laihutusjuomaksi. Semmosessa käytössä sen teho perustuu sen oksettaviin ja yököttäviin ominaisuuksiin. Herkkävattasilta mänee pötsi sekalle ja ruoka ei maita eikä pysy mikkään sisällä.

Nyt mie lopettelen tän mainijon laihutuskuntojuoman mainostamisen ja lähen villarinhakuun, jos se sattusi jo olemaan kasaankyhättynä miuta oottamassa.

2 kommenttia:

  1. Houkuttelevan näköinen pakkaus ainakin. Tuoppas muutama purnukka tullessas, niin maistellaan puolukkamehun kanssa kesällä saaressa...toivoo Pate.

    VastaaPoista
  2. Heh...siinä vois olla melkone makuyhistelmä? Pyykkipoikija tarvis olla ainaki nokkaan yks ja peräpuolen sulkijalihakseen toinen.

    VastaaPoista