sunnuntai 31. tammikuuta 2016

III Carrera solidaria Corre Por Caritas. 31.01.2016.


Myöhän käytii tännää Sangonera La Seca'ssa kilpaa yrittelemässä. Nytte on kuitenki silmät jo senverta lurpallaan, että tekstityskonetta en ennää jaksa aukasemmaa ruveta tänäehtoona. Päivä, ja koko viikko oli kuitenki ihan parasta A-ryhmää, ja sen rapakossa uimisenki alkuviikosta oon jo lähes unohtannu. On tässä alkavassa Altshaimerissa hyvijäki puolija.

Nytte nyrjähytän itteni vaakatasoon hetekalle ja luulen, että unta ei kauvaa tarvi kytistellä.

Jatkan tätä tynkäjuttuani huomenna, jos herään....

Heräsin....jo ennen neljää, ja pomppasin keittimen testaukseen kun ei tuo väkisinmakuuttaminen kiinnostannu.

Nii tuo eilinen juoksuhan oli järjestetty Caritas'in tukemiseksi. Caritas on hyväntekeväisyysjärjestö, joka kerää rahallista- ja muunkinlaista tukea Ortodoksikirkolle.

Tällä aurinkoisella ryhmällä oltiin liikkeellä. Aamu oli viilee, mutta taas kerran päästiin nautiskelemaan päivällä yli 20 lupsakasta varjolämpötilasta.

Caffin vahvistuksena ekaa kertaa juokseva Teemu hoiti homman mallikkaasti. Teemu juoksi vitosen kisan. Toivottavasti liikuntahomma saapi Teemulla jatketta tulevaisuuvessakin.

Alussa juostiin lasten lyhkäsempiä matkoja ja sitte tarttasi vitonen ja kymppi. Mikko, Ola ja Uuno osallistu kympin kisaan. Marja hoiteli nyt vilmaushommaa.


Pikkusen myöhässä sitte pääs 5km ja 10km tarttaamaan. Lämpötila ehkä 17- 20, lähes tuuleton auringonpaiste. Vitosella lenkki kierrettiin kahteen kertaan ja kympillä neljään kertaan. Näin kympille mahtu Olan laskuopin mukkaan 64 kpl ysikymppistä mutkaa ja melkonen määrä ylä- ja alamäkipätkijä.

Hyvään juoksukuntoon kuntoutunnu Mikko lähti hyvällä kyyvillä ja en Mikkoo nähnny koko aikana. Mikko oli joutunnu jättämään kisan kesken vitosen kohilla. Ola ei täyvellä puristuksella ollu nyt liikkeellä, mut Uuno kuitenki yritti, ja vitosen kohilla vähän tyrittikin.

Vauhti oli ekalla kierroksella 4:25 kieppeillä ja Uunon kulku oli ihan mukavanolosta, mutta karmeen näköstä sivusta katella niinko aina.

Harvinainen kuva...Uunolla on molemmat jalat ilmassa. Olisko joku vähän retusoinnu kuvaa?

Toisella kierroksella painelin jo kierroksen puolvälin tasamaapätkällä Olan ohitte. No sitte vitosen maaliviivan jälkeen ison vaatekaapin kokonen polliisimies levitti jättirunkonsa ja moukarikätensä miun etteen ja kielsi jatkamasta juoksuu. Oli siinä jo muukin ihmismassa tukkinnu juoksuuran samasta syystä. Mie toppasin siihe ja äimistelin että tähänkö nyt jo lysti loppu, mutta suutani en auki saannu, että oisin kysynny mittää. No Olaki siihe sumppuun kohta sumppaantu. No sitte tuli Marja puhumaa järkee päihin ja sai kääkät jatkamaan matkantekoo pitkän "teetauvon" jälkeen.

Sitte kovasti masensi koko tuo tössiminen. Ola mäni alamäjessä ohitte, mut vielä kuitenki pysyin jotenki Olan kyyvissä mukana. Ylämäjethän on pumppuvajeen takija Olalle myrkkyvä, ja niissä sain kiinne sen minkä tasasilla ja alamäissä jäin.

Maaliinhan tultii alamäkeen ja kolmannen kierroksen jälkeen ja Uuno yritteli siinä Olan ohitte.

Viimesellä kiekalla sitte Ola veteli jo ylämäjetki semmosella vauhilla, että Uuno ei ennää perässä pysynny.

Pari kilsaa ennen maalii Ola ohitti kakkoseksi tulleen naisjuoksijan, mutta naine ei reitillä pysynny, vaan kilsa ennen maalii, tyttönen "oikasi". Maalissa tyttö oli paljon ennen Olaa ja Uuno vastaavasti paljon jälkeen Olan.

Kisan jälkeen ei oo loppuaikoja näkynny missään. Väliaikoja näkyy, mut lopulliset ajat uupuu niinku Uunoki teki. Ite oon ihan tyytyväine juoksuuni. Oma kalkylaattori sai ajaksi 47:56 ja matkaksi 10,87km. Jos viralliset ajat ilmaantuu sivustolle, aika tulee olemaan paljon huonompi tuon vitosen kohilla pijetyn "teetilaisuuven" takia.

Mukava siellä oli kuitenki kilipaa hilppasta ittijä paremmassa seurassa ja ilmassa.

Tulokset EHKÄ lötyy TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti