lauantai 30. tammikuuta 2016

Kahvinkeittimen hakkerointija

Kuva on toissapäivän pyörälenkiltä Los Montesinon läheltä.

Mie tuossa aikasin aamulla herräilin hyvin nukutun yön jälkee ja luveksin uutisista semmosta, että hakkerit jo käyvät kahvinkeittimienki kimppuun.

Voi perhana, mikkään ei ennää oo pyhhää. Uutisen luvettuani, pomppasin oitis pystyyn ja räpläämään keitintä ja testaamaan, että toimiiko meijän keitin ennää. Hyvin meijän keitin vielä pelitti, ja Ola oli sitä yöllä jo pariinki otteeseen joutunnu testailemaan.

Jälkimmäisen testin kyllä kuulin, mutta en ite siihe jaksannu viel osallistuu. Sitte Ola lopetti omat testit, ja mäni hetkeksi hetekoimaan. Mie jatkoin testejä.

Suorittelin sitte muutaki kiinteistön huoltoo, eli rasvasin vessan oven saranat kiinanmiehen airosolirasvalla, jossa ei juuri muuta oo ku ponneainetta. No silläki sai oven kuitenki ainaki hetkoseksi hiljaseksi.

Uunonki veti vähäks aikaa hiljaseksi eilinen 18km:n lenkki. Hyvin siitä on kuitenki toipunnu uutta suunnittelemaan. No tän päivän lenkin tai lenkit viskelen satulan päällä jos suunnitelma viijään käytännön toteutukseen saakka.

Huomenna olis kympin kilpajuoksuun osallistuminen. Se sotketaa lävitte näijen rehkimisten lomassa ilman ylimääräsijä höyhentelyitä.


Tän päivän hommana on yrittää selvittää tuo meijän kahvinkeittimen salasana, ja vaihtaa se heti pitempään ja monimutkasempaan muotoon, jotta nuijen hakkereijen hyökkäykset saatasiin talttumaan.

Mörskällä iloset aamutoimet jatkuu....

2 kommenttia:

  1. HÖH ;) Kannattasko teän kuiten välillä putsata sitä masiinaa....saattaa heritä pelittämästä ilman hakkeroijaaki :( Sole poika mikhän! Terhveisin R-Uun :)

    VastaaPoista
  2. Höh :)ei tarvi putsata ku käyttö on niin kovaa, ja läpivirtaus suurta. Jos pelitys herkijää, on syy ilman muuta hakkerijen. Kiitos kuitenki vinkistä...heh...ja Tergui!

    VastaaPoista