torstai 19. syyskuuta 2013

Virtsaset liikarahat

Viijeltä heräsin ja sinnittelin vielä hetekalla puol tuntia. Sitte piti nousta keittelemää sumppia ja toimittelemaa muutaki puhdetyötä.

Tänää on tarkotus juosta 15km kahessa pätkässä. Sen isompija suunnitelmia ei vielä oo ilmoille viritelty.

Tippa tulee linssii, aina ku täällä kaupassa käypi, ja miettii sitä miten siellä Perslantijassa erityisesti pitkälettisijä ja takatukkia uunotetaan. Eurolla omaan bolsaan irtoaa vähintään 4 keppanaa ja samasella lantilla myös punkkuputeli niitä halajaville. Metrin pitunen ja Uunon reijen paksunen patonki maksaa edelleen alle 40 centtiä.

Pannulle saapi eurolla myös kaikenmoiset läskit ja kalatki, jos huikomaan rupijaa.

Samasella eurolla saapi päällesä markkinoilta lähes kaikenlaiset rätit, mitä voipi vaan kuvitella, eikä noista huonekaluista tarvihe maksaa mittään. Niitä on joka paikka täynnä kotiavietäväksi, lähes uutta ja vähän käytettyä.

Joku joutusa vois sinne Perslantijan Kela-henkilöille nyt ilmotella, et Uuno on ihan virtsassa näijen liikarahojen kanssa täällä. Kaikki kassit ja nyssäkät on taaloja täynnä, eikä niitä saa kulutettua millään, ei syömällä, eikä juomalla. Eläkkeen vois laskija nykysestä murto-ossaan...


2 kommenttia:

  1. Niin se on, kävin juuri kaupassa 20 €:lla ei juuri mitään kassinpohjalle saanu.'
    Kyllä Espanjassa on ihmisen parempi olla.
    EU alueella kertoi radio Suomen olevan 3 kallein EU maa, ja ero halvimpiin Eu maihin on kokoajan kasvava.
    Siksi on tänäänkin työskenneltävä pitkästi yli kello 22, eli toista kellonympärystä.

    VastaaPoista
  2. Niinhän Se on...ei tuo siunkaan tekemä raskas fyysinen työ ja palkka suhteessa hintoihin Oikeen oikeessa kurssissa ole. Joku siellä kyllä liivinsä täyttää Perslantijassa muijen kustannuksella. Toivottavasti pääset sieltä ennen talvija irtaantumaan.

    VastaaPoista