perjantai 20. syyskuuta 2013

Rättiläjät



Juuri mikkää ei oo sen mukavampaa ku vielä liikkumaan kykenevän eläkeläisen hiippailla +23 asteen lämpötilassa pirteessä aamuilmassa auringon noustessa.

Miehä lähin pikku pätkän hipsimään Crevilenten tienvierusta tuonne seuraavaan liikenneympyrään, jossa sijaitsee syvää luottamusta herättävän autorokausvirman konttori. Virman nimi on Grupo Corleone...heh. Jos ite auton tarvisin, ja tuolta sen ostasin, yrittäsin kyllä maksella sen heti käteisellä.

Takavuosina Corleonen suvulla muistaakseni oli sangen tehokas perintätoimisto ainakin, ja tais niillä olla muitaki tuottosia toimistoja.

Mörskältä Sitte lähettii suihkun jälkee talsimaan Torren markkinoille. Siellähä Sitte piti jokahine niistä tuhansista 2 metrijä korkeista rättikasoista, joissa oli euron hintalappu, pengata monneen kertaan, ja Yks repulline Sitte kannettii mörskälleki, ja yhet sapateerot.

Yhen serveesan voimin Sitte raahattii ittemme ja rättiläjä mörskälle ja keitettii kahvit.

Mie suunnittelin vaihtaa ensin aiotun 6km:n juoksulenkin parikymppiseen pyöräsessijoon, ja yritän käyvä illalla tuolla San Miguel de Salinasissa vakoilemassa huomisen kisan maisemia.

Reilun viikon päästä on todennäkösesti Orihuelassa Eka 10km:n kilpayritys tai -tyritys, jonka meinasin tehä reenimielellä muun harjottelun lomassa ilman sen isompija tulostavotteita. Tavote on edelleen tänä vuonna juosta puolikas keskivauhilla 4:18, joka tarkottasi n. 2 minuutin aikaparannusta nykykuntooni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti