tiistai 17. syyskuuta 2013

Uuno Espanjassa

Tää miun ekan kämpän vuokra on 490€/kk. Erittäin hyvin ilmastoitu ja kodikas. San Jaimen sairaala on tuossa kivenheiton päässä ja sähkön ja lämmönkulutus on minimaalista....kertakaikkisen mainio valinta.

Heh....huulet vetasi väkisin hymyyn ja lähes korviin asti. Niin mairijaa on elo tännää ollu ku tänne Torreviejaan pääsin taas.

Eihän Se matkustamine noilla lentoveneillä ihan ongelmatonta tietysti oo Uunolla ollu millonkaa, eikä tääkä matka poikkeusta tehnny. Mie pääsin "kollaushenkilökunnan" käsittelystä nyt ilman kitinöitä täl kertaa, mut nyt ne oli iskenny silmänsä Rouva-Uunoon. Saaliiksi saivat täl kertaa lähes tyhjän hillopurkin, jota nyt suurrikolliset yritteli ilman minkäänlaisija papereita Perslantijasta salakuljetella.

Lentovene pysy ilmassa hyvin koko lennon ajan laskeutumista lukuunottamatta, vaikka oliki tyypiltää joku Boeing "747", joita takavuosina muistaakseni Ales räpsähteli harvase viikko kesken kyyvitysten.

Nettijä en pelittämää veneessä saannu, ja apuva en kyselemää käynny jäärä ja juntti ku perusluonteeltani oon.

Sitte Alicantessa laukkuhihnalla kaik alko mänemää päin persuksija. Hihna toppasi kesken kierrätyksen ja meijän nyssäkät oli tietysti vielä jossakin isommassa syynissä hihnan ruokatorvessa. Vartti siinä ooteltii ja mie ehotin Rouva-uunolle, et mie jään nyssäköitä kytistelemää ja mee sie niitä kyytihenkilöitä pijättelemää. Sillee tehtii ja sovittii, et mie pysyn hihnan tuntumassa enkä lähe siitä minnekään hortoilemaan vaikka romut saisinki käsiini.

Sittehä hihna taas alko rallattamaa ja mie sain kaikki romut kasaa, mut Rouva-uuno oli nyt kateissa. Soitin tusinan soittoja Rouva-Uunon kommunikointivälineesee, mut sieltä ulkomaaneläjä sano, että miun ja Rouva-Uunon kommunikointi ei nyt onnistu. No viimein Sitte päästii samoille taajuuksille ja käytii pikkuse julkasukelvoton sananvaihto...heh.

Siinähä oli käynny tietysti sillee, että Rouva-uunoo ei siltä aijan takkaa ennää peruttelemaa laskettu ja mie sieltä Sitte raahauvuin kaikkien romujen kanssa viimein kyytihenkilön pakeille....

Tuon eilisen pienen "ylämäjen" jälkee elo on ollu melkosta myötämäkijä, jota on lasketeltu takatukka kovasti hulmuten...

Aamulla vartiksi aijottu aamulenkki veny 4,5 tunnin mittaseksi. Radanpohjan kautta luonnonpuiston ja kanakoppien kautta Habaneroksen sporttikauppoihin ja Carrefourista käsiin ja jalkoihin tarttu 119€:n hintanen uus 21 vaihteinen maasturi....metka peli.....

Pilkkiminen onnistuu täällä vähissä vetimissä, mikä ei Perslantijassa Tuu kuuloon kevätkeleilläkään...

4 kommenttia:

  1. Tuttu paikka tuo teidän erittäin hyvin ilmastoitu ja kodikas kämppä.

    Hyvin on siellä meno alkanut...

    VastaaPoista
  2. Joo, moni muukin on paikassa asustellu ja osotteen Kyl tuntee lähes kaikki Torressa asustelleet. Rakennustekninen ratkasu on muotoutunnu varmaan näijen ilmojen mukkaan, vaikka tuo seinärakenne Perslantijan säädösten mukkaan onki kevyehkö, mut täällä toimii mainijosti....Heltsulle ja siulle terveisii meilt molemmilta.

    VastaaPoista
  3. Näyttäs olevan isonpuoleinen lukaali kun oviakin on heti useampia.

    VastaaPoista
  4. Joo Tää on ylivoimaisesti tilavin mörskä, jossa mie oon majottunnu. Laitan kohta siulle lisää "mörskäkuvia".

    VastaaPoista