lauantai 21. syyskuuta 2013

III Carrera Popular San Miguel de Salinas, sa 21.09.2013, fotos


Eilen iltapäivällä tärisyttelin "Uutukaisen" selässä San Miguel de Salinasiin CV-945:ttä ja CV-940 pitkin, ku halusin vähän varmistella tänpäivästä ajoreittiä, ettei myöhästytä Tän päivän 10km:n juoksukisan katsomosta.

Aamulla Sitte lähettii siihen suuntaan Rouva-Uunon kanssa sohimaan, Uuno tennareilla ja Rouva-uuno "uutukaisen" selässä. Mahtava oli tänäki aamuna juoksukeli ja Uunon rauhalline alkuvauhti n.6min/km mäni lopussa vähän laukalle, ko keskivauhti oli tippunnu johonki 5:20-5:30 välimaastoon. Kilsoja mittariin tuli vajaat 13.

Hyvin kerittii lähtöpaikalle ja mahtava oli meininki heti alusta lähtijen. Katu oli katettu pitkältä matkalta kokonaan, eikä varmaan sateen takia vaan auringon.

YLLÄ: Maria Noelia Sanchez Vera naisten B Categorian voitto ajalla 44:59.

Kisan osanottomäärä oli rajattu 400 juoksijaan, mut Yks Uuno sinne sekkaan ois Kyl varmaan Viel mahtunnu, mut miulla oli Perslantijassa perättäisinä viikonloppuina nuo Veteraanojen SM:t ja Finlandia ja aatellin pikkuse tauvottaa kiivastahtista kisailuani kolotuksienki takija.

Mahtava oli jytinä ja tantereen töminä ku juoksijat kiihytti katetulle aluveelle loivaan ylämäkeen vauhit lähes tapissa. Matkahan taitettii kolmena samanmittasena kierroksena.

Sitte mäntii pari korttelija alemmas kattomaa kisan edistymistä....pyttyseremonijaa ei kuitenkaa jääty oottelemaa, ko oli vielä 13 kilsan kävely/pyörämatka eessä ja takanaki jo tänään samanmittanen siivu.

YLLÄ: Jesus Sanchez Maroto, D Categorian voitto ajalla 38:34.

Sitkeesti Rouva-uuno lähti lipareilla viilettämään ja Uuno Uutukaisella kohti Torreviejaa. Rouva käveli Los Montesinosiin saakka, vaikka mie tarjosin sille monasti helpompaa Uutukaisen kyytiä. Centrumii ku päästii yhellä oluvella yritettii näännyttää jano.

Sitte jatkettii yhellä stopilla tänne La Siestan kotonurkille ja käytii muonituksessa ja Rouva-uuno vielä polkasi uutukaisella kylille, ku tuo 30km ei sille Viel piisannu....heh, silti MAHTAVATA TÄÄLLÄ.

Uunos Fotos AQUI.

Resultados AQUI.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti