perjantai 27. syyskuuta 2013

San Javieriin

Sunnuntainaha meil on tarkotus lähtijä Sitte ekaan kisaan tuonne San Javieriin.

Meitähän on kolme juoksijaa lähössä. Pojat juoksee 10,8km ja mie puolimaran. Kympillä ei vissiin ole ku Yks sarja eli Categoria, mut puolikkaalla on E-categoriaan asti, joka nyt tarkottaa 55-kesäsijä ja siitä vanhempia, eli nuorukaisten kanssa kisataan ja etenki Markku.

Mikkohan meijät ystävällisesti ilmotteli kisaan ja hoiteli taas kaiken meille valmiiksi. San Javeirhan on tuossa ihan liki Torreviejaa 30 kilometrin päässä.

Allaolevasta linkistä löytyy seuraava Uunon pätkäraportti. Pätkiminen johtuu siitä, että talletettaessa video Sky Driveen tapahtuu tuo videon pätkiminen. Taitaa olla Tän 920 mallisen Nokialaisen ominaisuus?

https://skydrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!2350&authkey=!AL_TQUJX__5HOGg



 
 
 

2 kommenttia:

  1. oon tässä yöllä seurannut suomalaisten menoa Spartalhlonissa ja samalla yrittänyt saada Uunon videoita näkymään mutta en en oo onnistunut. Vika on varmaan tässä minun konneessa tai juomassa...

    VastaaPoista
  2. Ei välttämättä kummassakaan....ainakin TÄÄLLÄ PÄÄSSÄ on ongelmia tuon tallennuksen kanssa....joko ihan omassa päässäni (luultavin vaihtoehto), tai SkyDriveen tallennuksessa (oon kykeni, että 920 Lumialla talletettaessa on ongelmia, ja mulla tuo tallennus pätkii videon n. 5-10 sekunnin pätkiin) ja miten on tuon langattoman verkon vaikutus? Muuten vekotin pelaa mainiosti, kuin myös alkuperäset videotkin....Terveiset sinne "viileeseen"...

    VastaaPoista