sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Veteraanien maantiejuoksun SM, 08.09.2013, Turenki. Tulokset, kuvia

Uunohan lähti tänää aamulla aikasin ontumaan "ihmehepalla" Turengin suuntaan. Kohellus alko jo heti lähtijessä ja jätin sporttijuomanassakkani kotia heti kättelyssä.

No kisapaikalle saavuin hepan ystävällisellä avustuksella hyvissä ajoin ja aikaa oli katella paikkoja ja suoltaa potaskaa tuttujen ja tuntemattomien kanssa,

Keli oli aamulla mahtava ja yhtä usvanen ko Uunon laholatvus, mutta aurinko alko paahtamaa jo ennen lähtöä pilvettömältä taivaalta. Latvuksen usvaan aurinko ei kuitenkaan vaikuttannu. Lämpötila kisan aikana +19 ja tuulta 2m/s. Reitti oli mahtava, lähes tasanen ja melkeen tikkusuora.

Puolikkaan lähtö oli vartin yli 11 ja kymppi lähti varttia aikasemmin. Mie lämmittelin ja venyttelin nyt huolella ja tuntemukset oli ok ennen lähtöä.

Sitte lähettiikii jo ryttyyttämää reiluu parikymppistä. Eka km mäni 4:19 keskivauhilla, ja alku sataset oli 4:10 kieppeillä. Tokan jälkee sain vauhin tasotettuu 4:23 lukemiin, mikä oli miun tavotevauhti.

Jossaki vitosen jälkee sain kaverikseni nuoremman veteraanisarjan edustajan ja vähän myöhemmi toisenkin ja vauhin sai pijettyy tavotevauhissa tuonne 15 kilsaan. Ohiteltii siinä muutamija, mutta kääntöpaikan jälkee viimesellä neljänneksellä alko hyytymää kyyti.

Maalissa oli keskivauhti tavotteesta pari sekkaa huonompi, eli 4:25 ja loppuaika oman kalkylaattorin mukkaan 1:33:52. Maalin jälkee Sitte sähläsin kellon tikittämää jossaki sekovaiheessa ja juostu matka jäi siten kirjailematta tarkasti. Oma sijotus oli jossakin viijennen kieppeillä?

Sitte hepalle ja sotkemaa kahessa kassissa olevat tavarat ja oma pää. Suihkun jälkee huomasin, et kalisongit oli jäänny heppaan ja jamekset piti vettää "nilkoille" ihan soolona, ja homma piti Sitte kalsarijen haun jälkee paikata kusiputkalla.

Juoksuuni oon tyytyväine, ku ottaa tuon just sairastamani lenssun huomijoon ja tössimiseeni kanssa. Viimene niitti käi Sitte jo Kouvolassa, ku pyyhkäsin suoraan ja piti pienellä sakkoriskillä uuta käännellä ohitustiellä.

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Muutama kuva TÄÄLLÄ.




.

2 kommenttia:

  1. Hyvä sijoitus!
    Nappijuoksulla olisi mitalikin ollut otettavissa. Ensivuonna sitten ;-)

    VastaaPoista
  2. No Juu, eihän tuo kovin kaukana ollu. Koita jaksella sieki...Jyväskylään vielä yritän, jos ei Tuu lisämurheita...

    VastaaPoista