sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Media Maraton Villa de San Javier, do 29.09.2013

Uunon tän päivänen kisa alko jo eilen pienellä takapakilla, käi nimittäi sillee, että Uunon takalauvotus petti, ja piti yön aikana ottaa "näyte" kolmeen kertaan ja vattanahkaa muutenki kipristeli.

Kaikki kolme näytettä oli olomuodoltaan enempi nestemäisijä ko kiinteitä.

Aamulla vielä oli semmone tuntuma, että voinko osallistua ensinkään ku näytettä piisasi ja murina pötsissä jatku.

Toni ja Markku tuli Sitte kotikujalle ja päästii ajelemaa kisapaikalle. Molemmat juoksi nyt 10,8km:n matkan ja mie puolikkaan. Poikien matkalla ei ollu ku Yks sarja, miulla oli 55v eli Cat. E.

Toni hoiteli meijät mallikkaasti perille hyvissä ajoin. Saatii autoki mukavaan paikkaan ja Dorsalit hajettua, vaikka hakaneuloista oli vajausta, mut ne tuli meille jälkitoimituksena.

Mie käin vielä näytteen ottamassa ja mietiskelin, että mitähä tästä tullee? No Sitte lähin jo verryttelemää ja koneen ku sain lömpöseks alko vattanahkaki jo löysääntymää onneksi.

Reittihän on ihan mahtava. Puolikkaan juoksijat kierti kahteen kertaan reilun kympin lenkin, joka toisella lenkuralla mäni vähän eri paikasta ku ekalla. Alun muutaman korttelin jälkee on pitkä suora rantaan, ja Sitte vejetää vähän lyhyempi Suht suora pätkä rantabulevartilla.


Sitte päästii lähtemää, ja rantaan kohti lievään alamäkeen. Miulla oli ihan soma alkuvauhti 4:22 ku vuoden parastani jahtasin. Sitte tultii rantalenkiltä takasipäin, ja siinä vauhissa pysyin vaan n. 7 km:n kohille.

Ysin kohilla jo keskivauhti oli 4:25 ja alko Lappeenrannassa asuvaa äitijä jo ikävä tulemaan. Loppu oliki Sitte väsyneen vanhuksen irvistelyvä ilman sen suurempija kohokohtija.

Maaliin pääsin kuitenki tyylillä, jonka ite ilkijän juoksuksi kirjata....loppuaika jotaki 1:36:30? ja keskivauhti 4:30 huonommalla puolella...sijotus piisaa E Categorian neljänteen sijaan. ( Lopullisissa tuloksissa olin 3.)

Lämpötila oli varmaan 25 tietämissä ja tuulta muutama m/s?

Toni juoksi hienosti 46:30 pintoihi ja Markku reilusti yli-ikäsenä 48 pintoihin. Hyvä pojat!



TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ.

KUVIA löytyy TÄÄLTÄ.

Uunon pätkävideo ja kisaviilikset löytyy allaolevasta linkistä, jos sen joku auki osaa nikkaroida:

https://skydrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!2350&authkey=!AL_TQUJX__5HOGg

10 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää kelit sielläpäin ja seuraavassa kisassa sitten taas uusi yritys. Se tuo kisäjännitys joskus laittaa sisukset sekasin. Varmaan sinunkin pitäis osallistua kisoihin useammin, ei olis sillon niin pelottava kokemus, heh heh hee. Hyvin nuo videopätkät näkyy, kun antaa ensin rauhassa ladata kokonaan.

    VastaaPoista
  2. Perhanan Retu, taas pisti pahan piikin jo muutenki reikäseen Uunon lihaan...heh,heh...liijan vähän on kisoja ja kyllä jännitti. Myö jo uutta katellaa ja ehkä 10k tuolla Alicantessa ke 9.9. Olli oli saannu videot konvertoitua toiseen tiedostomuotoon ja pienempikokosiksi ja Sillon pelittää hyvin. Tää kapula on kuitenki vähän rajallisempi ku isompikokonen laatikko, eikä anna kaikkee tehä.
    Mukava ko sie välillä "kannustelet" meitä täällä ilkeijen ilmojen maassa....heh. Koittakaaha saaha liput tilattua ajoissa, etteivät lopu kesken.....hyvin täällä männee hommat ja muutenki metkaa...TERVEISIJÄ MOLEMMILTA.

    VastaaPoista
  3. Liput on jo tilattu ja tulostettu. Autokin on vuokrattu viikkoa vaille koko ajaksi. Ainiin, San Javierin kuvasarjan päivämäärä on sulla 09.09, ollaanpas tarkempana jatkossa.;) ;) ;)

    VastaaPoista
  4. Mainijo juttu.....mie korjasin päivämäärän ja vähän muutaki....perinteitä on pijettävä yllä ja uunoilu jatkuu kiihtyvällä vauhilla edelleen....hyvin todennäköisesti...

    VastaaPoista
  5. Hyvinhän tuo on mahataudin kanssakin mennyt. Ja hienot paidat taas saatu...

    VastaaPoista
  6. No Joo, suurin syy kuitenki tuoho lievään alavoreeseen saatto olla nuo rdellisviikon kilometrit....normaalisatsia puolet enempi......lämmintä edelleen.....ei paljo välihousut Tuu mieleen...

    VastaaPoista
  7. Joo onnittelut
    Eihän sitä ole oltu yhtään alavoreesena, ja jos vielä redellviikollakin juostu tavallista enemmän.
    Sehän alkaa tuo teikäläisen sormien osumatarkkuus jo lähestymään samaa kun mulla. ;-) ;-)

    VastaaPoista
  8. Joo onnittelut
    Eihän sitä ole oltu yhtään alavoreesena, ja jos vielä redellisviikollakin juostu tavallista enemmän.
    Sehän alkaa tuo teikäläisen sormien osumatarkkuus jo lähestymään samaa kun mulla. ;-) ;-)

    VastaaPoista
  9. Panenko vielä kolmannen kerran ko vauhtiin pääsin.? Per....

    VastaaPoista
  10. Osumatarkkuus nyt kyllä lipsuu aikalailla "ylhäällä" ja kätösissäki, ja siihe ku Viel lisätää Se, että niitä virheitä ei nää ku vasta Sitte ku on liian myöhäistä. Kyl sinne kolmaski Viel mahtuu.....heh...nyt ootte Retun kanssa tasoissa.....

    VastaaPoista