lauantai 28. syyskuuta 2013

Aamulenkki



Käytii aamusella kympin keykäne lenkki heittelemässä luonnonpuistossa ja samalla etittii oikopolkuja La Mataan.

Keykästä hölkkää tuli reilut 4km ja loput ripijää kävelyä. Tänää ollu pilvistä, mut lämpötila sitkeesti 30...metkaa joka tapauksessa.

Jalat ei oo huomiseenkaan aamuun varmaan täysin palautuneet, ja tavotteet (keskivauhti 4:18) on tuolla marraskuun loppupuolen kisoissa, jossa Sitte vähä enempi löysäillään ennen kisoja.

Satanen lasissa kyllä huomennakin lähetään tavottelemaan Tän vuoden parhaan keskivauhin 4:23 parantamista. Ens viikolla vois juosta pikkusen vähemmin ja pyöräillä enemmin. Sitte taas seuraavalla tavotella 100km:n viikkoa, joka nyt toteutuu, jos maaliin juoksemalla huomenna pääsen? Mikään muuhan ei ole elämässä varmaa, kuin kuolema.

Raportti nro: 4 on tuolta luonnonpuistosta ja on nähtävissä samasta linkistä ku aikasemmatki eli:

https://skydrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!2350&authkey=!AL_TQUJX__5HOGg

Homma alkaa nyt näyttämää siltä, että ens yönä ei ainakaa nukuta "yhtää metriä". Naapurissa, tien toisella puolella on ilmeisesti kahen espanjalaispariskunnan häät ja tokko ne ennen aamua tuosta talttuuvat.

Eilen ne vasta viritteli juhlia ja "meno" kesti ainaki kolmeen....voiskoha sinne kuokan kanssa männä, jos oikee nöyränä kysys, ja jättäsi huomisen kokonaa välliin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti