perjantai 30. marraskuuta 2012

Vasen polvilumpijo savuten

Töijen jatkeeksi täys talvivarustus päälle ja juoksemaa. Alottelin 10 minuutin reippaalla kävelyllä niinku nykysin on tapana ollu. Kovasti oli kohillaan olosuhteet. Lunta tuli tupaan ja tuuli oli mahoton. Vastatuulipätkällä Mikkelintien varressa Uuno hoippuroi samalla tappaa laijasta-laitaan ku Lehtokylän baarille mänijät perstai-illan huumassa.

Uuno ei siinä baarissa oo paljo viihtynny. Muutaman kerran koko yli 30 vuuven korsulla majailun aikana oon pistäytynny. Hyvässä muistissa on vielä kerta ku kuseksimmaa lähin ni samalla reissulla meinasi uunon turpavärkki männä ruvelle baarin kanta-asiakkaan toimesta. Aattelin, jotta jos ei Uunon kusellakkaa anneta rauhassa nielemijään valtijon painamilla rahoilla ostettuja olusija ruumiistaan poistella, ni saapi miulta tän huoneiston oluset olla kittailemati. Säilyy nuo omatki jo kovasti rapistumaan päässeet vanhan miehen ryppyset "niklauksetki" paljo paremmassa kondiksessa.

Selvisin siitä 5 kilsan takakenossa "juoksusta" kuitenki korsulle hengissä vasen polvilumpijo savuten ja siitä oon erittäinki tyytyväinen etupäässä itteeni. Suihkun jälkee imuroin mörskän ja vetelin vielä kostijalla mopilla pinnat kiiltäviksi ja sitte jälkikasvuston tamppailemat matot permannolle ja vot....nyt passaa taas Uunon sotkija paikat.

Kovasti on tuullu aamusta asti ja naapurikorttelin paskapytinkijen päälle rakennettu katoksenromitsa on keikahtannu sekin nurinniskoin. Katto toimittelee seinän virkaa ja entine seinä nyt on lattijatasona...mäneehä tuo tuolleeki.

Nytte mie suorittelen pakolliset (nimenomaan pakolliset ja erittäin vastenmieliset ja tympijät) venymiset ja sitte oikasen ihteni hetekalle lissää venymään....

Haikijaksi vetää väkisin....Eagles-Hotel California...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti