sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kalalammen suunnille

Eile vetelehin sisällä ja suuren osan ajasta hetekalla koko päivän ja illanki. Liikunnallisetki riemut jätin suosijolla kokonaa innokkaampijen kässiin. Ei ees tuo suuren sataneen lumimäärän kolaus jaksannu kiinnostaa. Patellaa pakotteli ja muutenki olo ei tuntunnu ihan kohillaan olevan???

Tännää on jo paremmmin asijat ja jälkikasvuston kanssa tekastiin kolaushommat ja sitte lähin kävelylenkille Kalalammen suunnille. Siellä meinasin lentää takalauvotuksilleni, ku perille pääsin. Oli melkoset aukkohakkuut tekastu viime vierailuni jälkee. Kyllähän mie nuo uuvet kaupingin suunnitelmat olin jo aikasemmi noteerannu, ja nyttehän ne oli pistetty sitte toimeksi. Sinnehän pykätään pytinkejä lissää lähes lammenrantaan saakka.

Sen puoleen harmi homma, että nyt voi tuon Kalalammen etenki Uunoo virkistävän käytön lopetella pikkuhiljaa. Tyttilammesta ja Vennanlammesta ei siihen homman oo, ku niijen ympärillä on mahottomat ryteiköt ja kostijat hetteiköt. Mitenköhän tuon Lehtokylältä alkavan kuntopolunpätkänki kanssa käypi tulevaisuuvessa?



Alkuiltapäivästä Piikki-Sarvat jalkaa ja pikkuse keykäsemmt vetimet ja tarkotuksena juosta 9km rento rykäsy 4:50-5:30 vauhilla. Homma mäni vallan mainijosti jostaki kumman syystä? Ennen lähtövä viijen minuutin venymissessijo. Päätavotehan on pelkästään pystyä vielä kilpaa juoksemaan ja sille jos vielä käypi, ni ens syksyyn kehitellä ittesä kuntoon....

No onhan noita Uunon utopijoita Uunolla piisannu ennenki mukavasti.... 


4 kommenttia:

  1. Voi perse! No, eihän toi kirpase ku köyhää. rahan voimalla voi näköjää tehä mitä huvittaa, perkele.

    VastaaPoista
  2. Semomstahan se sampa on joka paikassa ja ittijä on alkannu tarkaraivoo kangertaa kovasti ihan ylleisellä tasolla. Kattelin, jotta siulla on melkonen "rojekti" siellä menneillään...heh. Koitahan saaha valmiiksi.

    VastaaPoista
  3. Mitäh?? Ei täälä ainkhan pysty mithän lunta kollaahman, eihän sitä ole.
    Perkele ko meiltä täältä Lapista viihän kaikki, ensin viethin mettät sitten lohet ja voimalaitoksista tuleva sähkökin viihän etehlän, ja sieltä sitten myyhän kalhimala meile takasin, ja nyt on viety lumekki, jääny vain pimmeys ja pakkaset.
    Keski ruohtisaki oli satanu yli metrin lunta, meile vain luvataan kovia pakkasia.

    VastaaPoista
  4. Juu eipä ne yksiin käy unen eikä onnenkaan lahjat..heh. Täällä oli mahtava päivä kelin suhteen -8°C ja aurinkoki pikkusen pilkisteli ja pikkusen pukkasi luntaki lissää.Harkihen noijen hiihtimienki ostova, mut ene jouluvaha ei kannata mitää ostella vaan koittelee vaan olla myyntipuolella. No sittehä on lumet jo sulannu ja suksilla ei ennää mittää tee...silleeon jo käynny muutaman talven...kärvistelemisiin.

    VastaaPoista