torstai 8. marraskuuta 2012

Viisysin pitäs alkaa

Kovasti oon koittannu koheltaa vanhan miehen niukoin voimin. Tännää puoliltapäivin oli fysikaalisempi sessijo numero kuusi, eli nejä on vielä jälellä. Kovasti on Caro tehny töitä Uunonki kinttujen etteen ja tulokset on kyllä ollu mainijoita. Yli vuoden oon kärvistelly molempijen jalkojen reisivaivojen kanssa, mutta nyt alkaa se helpottaa (omaa hölmöyttä kaikki tyynni!). Ei ainakaan juoksua ole haitannut kolmen lyhkäsen asfalttilenkin aikana pätkääkään takareisivaivat (vaikka kipukohta eli arpikudosta? on kyllä edelleen tallella ja helposti löydettävissä).

Polvenki olotila on selkeesti parempi kun mitä se oli hoitosessijon alussa. Oonhan mie noijen "kotiläksyjen" parissa ahertannu iteki sen minkä oon jaksannu ja viittinny. Joutamisestahan se ei ole kyllä kiinni, koska 10 minuutin satsin voipi tehä koska vaan, kuinka kiireessä tahansa. Polvi on kyllä semmonen kapistus, että tuo kipu ei siitä välttämättä hellitä kokonaan, jos aiheuttaja on sitä mitä uumoillaan.

Eilen käin illalla juoksemassa 8 kilsaa ja tunne oli edelleen mahtava, koska mitään ylimääräsiä suurempija kipuja eikä kiristyksiä ollu havaittavissa (jos ei päätä lasketa lukuun) ja vauhtikin oli noissa olosuhteissa Uunolle ihan ok avg 5:14. Tänään herräilin viijen maissa ja käväsin reilun puolen tunnin pyöräpätkällä ja nyt illalla satulahommissa myös, nyt vajaan tunnin.

Suunnitelma tuosta parin viikon sisällä tehtävästä 20 kilsan mittasesta juoksulenkistä tuntuu edelleen maholliselta toteuttaa? No se on nyt kyllä satavarmaa, että jotaki oon oppinnu mieki ja jos pikkusenki alkaa tuo lumpijokipu lissääntyä otan pakit, enkä taas tyri hyvin alkanutta koipijen kohentumista liijallisella koheltamisella. Viisysin pitäs alkaa pikku hiljaa jo viisastumaan ja nöyrtymään...... (vaikkakaan en tuohon jälkimmäiseen oo vieläkään valmis ja ensimmäiseenkään ei enää edellytyksiä ole)

Lykkään tuohon vielä Uunomaista mussiikkija, jota ei kaikki kyllä kärsinne kuunnella?

4 kommenttia:

  1. Hieno homma, jotta joku kärsi ja vieläpä naatti...heh- Mie tykkäsin ja...Koitahan laitella jo fingerien tilalle lämpösemmät. Alkaa jo viiletä liikaa..

    VastaaPoista
  2. Hyvä lenkki ! Kyl se siitä voissanoo ja sanonkin. Tsemppiä !

    VastaaPoista
  3. Kiitos Muta, pikkusen ehkä olin liian optimistinen tuon polven kanssa...heh-heeh, mutta kattellaan ja toivotaan....sinne ja Tsemppiä reeneihin ja intoa eloon!!!

    VastaaPoista