torstai 1. marraskuuta 2012

Sökökone

Mie sain itteni taas jonkunmoiseen yli-impedanssitilaan noijen telkkarin uutisten kattelusta. Uunon polvet ja kallo ei kestäsi enää yhtään kyykytystä, mutta ihan pakko sitä on vielä sietää niin kauan kun ihmisten ilmoilla joutuu olemaan. Parempi olis ellellä vaan tuolla eläinten ilmoilla erakkona eli mökillä tai ettijä jostaki sopivan lämpönen vuori ja paeta sinne. Perslandian vuoret on liijan matalija ja kylmiä etenki talviaikaan, että ne ei Uunolle kyllä kelpaa tähän tarkotukseen.

Veetyyli tuli mieleen ja purkautu epämääräsen mölinän muodossa uloski asti tuolta jostakin aivottomien aivolohkojeni uumenista kun joku pankkiholvin pitäjä julkasi semmosen asijan uutisissa, että käteisen nostamisesta automaatilla pitää ruveta makselemaan ihmisten rahaa. Saatana, huonot on muistit holvin pitäjillä (miulla on ihan onneton ja huono dementikon muisti enää jälellä, mutta jopa mieki tän asijan vielä muistan. Ihmettelen, ettei holvinpitäjä sitä muista). Huonomuistisija on muutenki likkenteessä ja vapaalla jalalla nykyvään suuret joukkiot, eikä ne välttämäti oo dementikkoja niiko Uuno on.

Tässä ei oo montaa vuotta ku piti siirtyä automaatteja käyttämään, jottei mäne "palvelumaksua" siitä palvelusta, minkä ite automaatilla tekee itellensä. Sillä konstilla sattiin pankkiholvit neideistä vappaksi ja tiskit tyhjiksi ja miljardien säästöt, kun ei pankkiholvin pitäjän enää tarvinnu sitä enne normaalia palvelua ja ihmisten palvelemista teettää neitosilla.

Nyt se homma onkin sitte kääntynny ihan nurinniskoin. Nyt siitä pankiautomaatinkin käytöstä pitää ruveta maksamaan. Seuraavaksi tulee varmaan joku sökökone, jolla saa rahaa seinästä jos saa ja siitä ei tarvihe sitte maksaa mitään, ja parin vuoden kuluttua siihenkin lätkästään joku arpajaisvero ja sekin menee maksulliseksi jne...jne........Onkohan kukaan muu miettinny pitääkö näitä hyävksyä ihan mukisematta???Uuno eilen aamulla kahvitunin jatkeeksi "mukisi" niin innokkaasti, että muki tippu lattijalle ja mäni tuhannen pirstaleiksi....

Ja pääälle vielä kaikesta huolimatta hyvää ja yksinkertasta mussiikkia yksinkertaselle Uunolle

2 kommenttia:

  1. Niinpä, kyllä taas pitkätukkia kyykytetään. Pankkiryöstöstäkin joutuu kohta maksaa pari sataa, ja sen voi suorittaa kello 11 ja 13 välillä, miinus ruokatunti. Tähän on menty. Nallevaalruusi sanoikin joskus aikoinaan, että tavallinen tallettaja ei tuo pankkiin muuta kuin hiekkaa. Eiköhän haeta porukalla ne viimeiset roposet kotia. Suotta sotkevat siellä pisnesporukan ja sijoittajien saldoja.

    VastaaPoista
  2. Joo, se tuli mieleen itelleki. Hetekalla olevan tyynyn alle "varmaan" talteen. Sieltä niihin ei ainakkaan muut pääse käsiksi kun ite ja rosmot. Amulla taas "mukistaan" ja kupit lentämään!

    VastaaPoista