maanantai 5. marraskuuta 2012

Kiitos rautanäppi Carolle

JEES oli tätä iltapäivää hyvin kuvaava sananen. Koppisessijo ei kyllä tähän kuulu ja sitä kuvaa NOU. Aamulla herättyäni koitin taas aktiivisesti 10 minuuttia venytellä.

Aamupäivällä oli taas tunnin mittane fysikaalinen sähköllä ja tehovenytksellä ja takareiden/polven hieronnalla. Uunohan siellä kertaalleen kävi jo tuntia liijan aikasin..heh-heh tätä vahuuven riemua. Pääkoppa joutuu aika koville, kun tää vielä tästä heikommaksi mäne, niinku olettaa sopii. Sitte syömään ja kiivasti kopille takasin. Koppisessijon jälkee tulin kotija ja yökhurttipurkillisen ja myslin sekotuksen jälkeen pukasin lenkkivermeet niskaan, nyt pikkusen keykäsemmän kaavan mukkaan. Jalkaan keykästä kilpatennarija ja testaamaan kinttuja ja juoksua.

Alottelin 10 min kevyellä hölkällä. Sitte rupesin rykimää pikkusen kovampaa ja homma oli todella mainijota. Ei mitään kipuja  missään. Uuno jo välillä luuli, jotta nyt on loppu jo koittannu tällä maan päällisellä kituuttamisella ja kääkkä on päässy paremalle puolelle...

Viis kilsaa vetelin kahen vajaan minuutin pysähyksellä ja keskivauhiksi kello näytteli 4:38. Olin todella tyytyväinen. Pikkusen tuo polvi kyllä nyt jurmii, mutta takareisijumi ei ensinkään. Viime lauantain "yöjuoksu" Taavetissa oli eka kivuton lyhyt juoksureissu. Hieroessa tuossa takareidessä kyllä helposti löytyy kipeitä, ilmeisesti vanhoja arpikudoksia, mutta venyttelyssä/hieronnoissa on jänteet senverta nyt venynny, että kipu ei enää tunnu juostessa. Siinä kääkän diaknoosi nykyhetken hyvästä tilasta.

Kiitos rautanäppi Carolle! Viime perjantain tehovenytyksen jälkeen reisi kipeyty ja aiottu lyhyt juoksulenkki piti vaihtaa sunnuntaipyöräilyksi, mutta lauantaiaamuset pari vesisoutusessiota ja pyöräretki ja päivän nikkarointi vesisateessa oli hävittänny reisioireet.

Nyt on tarkotus tän kuukauden loppuun saada pisimmät juoksulenkit pidennettyä yli 20 kilsan mittasiksi ja tätä muuta toimintaa, jota oon nyt tehny jo viikkokausija en kyllä unoha. Toivotaan, että tuo polvi antasi Uunon suunnitelmille myöten ja malttasi olla aloillansa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti