sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Ylä-äänijä

Eilehän meillä oli pikkusen jatsahtavaa iltaa ja osin aamuyötäki. Uunohan oli saannu sähköön yhen kappaleen postia, jossa  ilmotettii, että viime vuonna peruttu jatsi-ilta tänä vuonna järjestettää. "Kisapaikalle" mänö oli miun puolelta jo totuttua Uuno-tasova...heh-heh. Hyvä ettei männy kärhämäksi jo enneku päästii ees kinkeripaikalle.

Mie en sitä osotetta siitä sähkösestä postilaatikosta sen enempi ruvennu kytistelemää, vaan oletin ilman muuta, että paikka oli tuossa Ahlmannin sillan oikijalla puolella olevassa talossa, vaan ei sitte ollukkaa. Jälkikasvustohan meijät ja tuttavapariskunnan sinne hevospelillä kuletti, ja myö kun sissää mäntii, voitii vaan todeta, että ollaa vikapaikassa ja oikijasta paikasta ei ooo hajuvakkaa. Tää ei nyt mikkää uutukaisen-uus tilanne Uunolle ollu, vaan tähä alkaa jo tottumaan.

Siinä sitte soittelemmaa jälkikasvulle, mutta soittoalotuksen alkaessa huomasin, että puheeseen tarvittava elin oli jäänny seki siinä lähtöhötäkässä kotija. Vyössä ei roikkunnu ku typötyhjä nahkalurtsi, ja sillä ei kovin pitkälle Uunonkaa ääni kantautunnu.

Piti sitte lainata puhelin ja soitella jo tiedusteluihin ja yritellä tilannetta selvitää ja Uunon yläkopan kapasitetti oli ihan äärirajoilla. Siinä alko sitte jo sivummaltaki kuuluva "ylä-äänijä" ja Uunon saama "kannustus" oli jo aikamoista. Sitte kyllä saatii selväksi oikija paikka, mikä oli tän väärän paikan ihan vieressä....Voi....

No kinkerit sitte alko ja kiihty ja kiihty ja orkesteri soitti ja kaikkista kiivaimpaan aikaan yks tanssipari jo rysähti rumpusatsin ja rumputtajan sekkaan ja siitä vekottimesta, jossa on kaks kattilankantta päällekkäin, väänty se kansijen keskikohilla oleva rauta ja soitto katkesi siihe paikkaa. Mäni siinä samassa rytäksässä vielä poikki joku tukijalka, mutta henkilövahingot oli vielä iltaan mennessä pienehköt ja poislähtijessä juhlijoijen lukumäärä täsmäsi edelleen alkuillan alkulaskentaan mukavasti.

Hirvijahtimies ei paikkale kerinny, vaikka myö kuinka vuoteltiin?

Kiitos osanottajille mukavista juhlista ja illasta ja järjestelytoimikunnalle etenkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti