sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

WC-paperin keräilykorvike

Taas mäni yks karenssipäivä, viijes jo miulla. Aamulla köpöteltii pikitietä pitkin reilu 5km Rouva-Uunon kanssa kirkkaassa auringonpaisteessa. Keräiltii mukaan tyhjiä tölkkejä, jotka meillä nyt näyttää toimivan tuon WC-paperin keräilyn korvikkeena... Siintä saa kuulemma turvallissuuven tunnetta....heh...No siinä on kyl sykolookilla selvittämistä, miten tölkkien keräilystä tuota tunnetta saa lissää?

Iltapäivällä lähin tekemään vähäsen pitemmän lenkin, ja laitoin repun selkään. Reppu oli sitä varten, että keräsin nyt myös panteiksi kelpaamattomat ja luttuun rutatut tölkit reppuun. Uunon turvallisuuven tunne lisäänty siitä kyllä yhellä täpötäyvellä repulla, ja muutamalla kilolla.

Rehellisiä jos ollaa, ni turvaallisuuven, enkä sen tunteenkaan enkä tineroijenkaan takia niitä keränny. Keräsin ne ynsinkertasesti sen takia, että äärettömästi närästää tuo autoista varmaan kuuskutosten ikäihmisten ulos nakkelema paskamäärä. Sen vois ihan samalla vaivalla, ja energialla, mikä mänee ikkunan avaamiseen, ja paskan ulosheittämiseen, nakata lähimpään roskikseen.

Joutsenpariskunta lenti auringonlaskun aikoihin tuohon tutulle yöpymispaikalleen. Niillä on ja aika kovat ajat, ja muonaki tiukalla, kun jorpakot on kaikki suurelta osin jäässä.

Kyl myö tästä selvitää, jos ei nyt kaikki ihan hengissäkään, ni ainakin toiset... Niin mie ainaki uskon, vaikka tuon seinälauvotuksen pikkuse tummaksi retusoinki...

Sinnitellää näijen vähän vaikeijen aikojen yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti