sunnuntai 8. maaliskuuta 2020

IX Carrera Popular Benijofar. 8.3.2020

Suomalaiset mitalistit vasemmalta: Tuomas, Johannes, Samuli, Hanne ja Ella. Onnea!

Tänää oli naapurikylässä, Benijofarissa tarjolla n. 7,5km juoksua numerolapun kanssa. Siintähän ei pystynny kieltäytymää, vaan mukaan lähettii. Jore ja Hanne tuli ystävällisesti noukkimaa Uunon  kyytii roska-tömstereiltä. Kake ja Raija sitte noukittii myös kyytii niijen vastaavilta tömstereiltä

Limingan porukka kokonaisuudessaan vasemmalta: Ella, Eetu, Kerttu "Kineesioteippi", Johannes, Samuli ja Tuomas. Toivottavasti kisaretki maistui. Kuva: Jore.

Kovakuntoset Limingan Niittonaiset ja - Miehet tuli pirssikyyvillä kisapaikalle, mikä oli ennakkoon paras kyytivaihtoehto, kun kisat oli ihan kotinurkilla.

Meijän autokunnan "neljäviidesosaa" vasemmalta: Hanne, Uuno, Kake ja Raija. Yks viidesosa oli kameran takana oleva Jorma.

Auto parkkiin, ja hipsittii torsaaliteltalle numeroijen ja juoksijanpolsan hakuun. Uunollahan oli jo torsaalinumero tiijossa, mutta Kaukon numero tiirailtii listoilta, ja torsaalijonoon oottelemaan omaa vuoroa. Uuno vuorollansa änkytteli numeronsa, ja lävähytti kurttaantuneen passinkopijon pöytään, mutta virkailija sano, että ei tarvii näytellä. Kääkkä on jo niin monta kertaa jaksannu kontata kisan lävitte, ja sotkennu muijenki asijoita, että on jo täällä tuttu, ja "kalustoon kuuluva" henkilö. Uunon jo väsynyttä ja kylmenemään päin olevaa ruumista se lämmitti kovasti.

Väkee oli nytkin kaikki paikat pullollaan. 

Sitte pienen tuumaustauvon jälkee vähentelemää retonkeja, ja veryttelemää. Hyvin oli Limingan Niittonaiset ja -Miehetki ajoissa kerinny paikalle. Kerttu ei kyl pystynny nyt jo aiemman vaivan takia kisaamaan, harmi juttu.

Sitte jo kökittii lähtöputken alla, ja ooteltii "paukkuja". Melkosen metelin olivat taas järjestäneet lähtöön, ja tesipelisäätimijä en nytkään käytössä ollu ainakaan kuulohavainnon peruteella. Sitte lähettii, ja heti alussahan on tuo "lepposa", ja tarpeeksi pitkä ylämäki, joka yhen mutkan jälkee jyrkkenee entisestään ennen laskuosuuven alkuu.

Otin homman nyt viimesenpäälle rauhassa viimevuodesta vähän viisastuneena. Keskitahtilukemat jotaki 5:10 korvilla ylhäällä ja laskuosuuden jälkeen 4:44.

Guardamarin pariskunta keskittyy nykysin enempi kuvien otoon. Aikasemmin molemmat juoksi.

Viime vuonna liian kovan alun takia tasamaaosuuvella keskitahti tipahti 10s, nyt ei tippunnu ollenkaan. Sitte alettii jo nousta tuohon "tuonelan mäkeen" uuvestaa. Edellisiin perustuen Uunon keskitahti pysyy samana tuon ylämäen hidastumisen, ja sitä seuraavan alamäkeen juostavan, pitkän loppusuoran aikana. Nyt parani parilla sekunnilla. Miulla oli ennakkoon laskelmoitu viimeaikasten juoksujen perusteella 4:42 keskitahti, ja se oli nyt tarkalleen sitä ennakoitua tahtia. Loppuaika 35:16 anto sijotuksen 17. sarjassa M55. Takkiin tuli viimevuotiseen verrattuna 22s, mikä oli ootettavissa.

Kovasti oli kisassa myös lasten sarjoja, ja niissä mäntii kovaa ylämäestä huolimatta.

Koko Limingan porukan panos oli mahtava, neljä "jumipaikkaa". Samulin aika parani myös viimevuodesta. Hannehan oli myös "jumissa" kolmantena sarjassaan. Onnea kovasti!

Myö Kaken kanssa itku silmässä ootellaa meille otollisempia päiviä... Heh...

Joren kyyvissä ei ollu takapenkillä pystytukkia ollenkaan. Kiitos taas kerran vakuuttavasta esityksestä.

Tähän latelen kaikkien ajat, kun ne ilmaantuvat sivustoille:

Ella:   30:02, Senior A Fem, 1.
Hanne: 41:54, Veteranas F, 3.
Johannes: 26:11, Juvenil Masc, 1.
Kauko:   31:44, Veteranos E, 6.
Samuli:  24:22, Senior A, 1.
Tuomas: 25:03, Senior B Masc, 3.
Uuno:   35:16, Veteranos E, 17.

Kerttu "Kineesioteippi" ei juossu, vaikka keikku tuloksissa pitkään ykkösenä. Eetulla ja vähän ongelmia, ja ei startannut myöskään.

TULOKSET löytyy TÄÄLTÄ. Jo tuli tuloksetki.

MAALIINTULOVIDEOT löytyy TÄÄLTÄ.

Mukava oli taas aurinkoisessa juoksuilmassa "kyykätä", ja pakista etupäässä potaskaa. Keli oli +18°C, ja 7m/s tuulta itä-luoteesta esijuoksijan mukaan. Pelto-osuudella tuuli oli vastanen.

Onko reilua... Antovat Uunolle vajaan mukillisen, ja Kakella kaikki käjet täys... Heh, näyttää kääkkä tuumivan, vaikka evästä tulikin täys repullinen taas. Kuva Raija

Tässä vaiheessa homma on tuloksia vaille valmis. Lähen ulos tai heittäyvyn hetekalle?

4 kommenttia:

  1. Onnitelut koko Suomen kaartille. Lumikenkiä siellä vissiin ei tarvinnut kuvista päätellen. Täällä pimeää kylmää tuulista lumisadetta.
    Juoksin minäkin 6 kilometriä matolla sisätiloissa, ei kiva.

    VastaaPoista
  2. Joo eipä tarvi. Hyvä kun sait lenkin tehtyy, vaikka vängällä. Kaukolta ja Raijalta ja muiltaki terveisiä. 610 viruu...

    VastaaPoista
  3. Kovaa porukkaa ollut Suomesta kisaamassa. Hyvä kun juoksuttavat Uunoakin välillä nuorten miesten sarjassa niin pääsevät paikalliset kilpailijat pätemään. Jos aina olisit podiumilla, voisivat järjestäjät/paikalliset kilpakumppanit laittaa sinut vaikka karanteeniin.

    VastaaPoista
  4. Joo,ne Liminkalaiset on kaikki JUOKSIJOITA... no siinä ei kummonen ukko tai akka tarvi olla, kun Uunon pieksee..mukava oli käyvä kisaamassa. Karanteeni voi olla esissä ihan helposti tuon puskissa viruvan viruksen takia. Kaken kanssa EHKÄ lähetään vielä Murciaan, jos ei tauti heitä hetekalle... Terveisiä!

    VastaaPoista